Δόξα Πετρούσας – Α.Ε. Κυργίων: Το μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής

Αναμφισβήτητα το μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστική είναι αυτό ανάμεσα στην Δόξα Πετρούσας, που κάθε χρόνια είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, απέναντι στην Α.Ε. Κυργίων που φέτος είναι από τα φαβορί για τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα

Η Δόξα Πετρούσας φέτος έχει ως στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να φτάσει όσο ψηλά γίνεται, έγιναν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, όμως οι αποχωρήσεις ήταν περισσότερες.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης την φετινή χρονιά θέλει να εντάξει στην ομάδα νέα πρόσωπα και να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα, κάτι που το κατάφερε και μέσα από τα φιλικά.

Η Dramasport  επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κυριακίδη, οποίος δήλωσε:

Δημήτρης Κυριακίδης (Προπονητής Δόξας Πετρούσας)

Φωτογραφία : Oragiaspor-dramas.gr Σπύρος Πελέχρας

Αρχικά να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, οι πρεμιέρες όσο ξέρουμε όλοι έχουνε τις δυσκολίες τους και τα απρόοπτα τους, εμείς τυγχάνει να πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία έχει ενισχυθεί αρκετά στην μεταγραφική περίοδο του Καλοκαιριού, είναι θεωρητικά από τα φαβορί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά για αυτό το παιχνίδι, έχουμε κάποιο ρόστερ μειωμένο βέβαια το οποίο δεν θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο θα θέλαμε την ομάδα, παρόλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν είδη στην ομάδα και θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα.

Η Α.Ε. Κυργίων είναι η αλήθεια ότι φέτος ενισχύθηκε αρκετά και θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή περσινή της πορεία με τον Λάζαρο Μουρατίδη. Φέτος νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Προπονητής των επιτυχιών της Προσοτσάνης, Γιώργος Λάλας.

Η Α.Ε Κυργίων έκανε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και οι πιο κύριες είναι : Χατζηκούρτης, Μίτρε, Μαυροβασίλης, Γαλάζιος, Μαντάς, Σαμολαδάς και Χατζόπουλος.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Λάλα ο οποίο δήλωσε :

Είναι ένα ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια από τις παραδοσιακές ομάδες της κατηγορίας. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια καινούργια ομάδα, αφού το ρόστερ μας σε σχέση με την περσινή χρονιά άλλαξε αρκετά. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν αυτή την  εποχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *