Γιουβέντους – Τορίνο: Η τετράδα απειλείται από το τοπικό ντέρμπι

Το bet of the day συνεχίζει το ταξίδι του και παίρνει σειρά η Ιταλία και το Γιουβέντους – Τορίνο. Η Γιουβέντους μπορεί να μπήκε στην τετράδα, όμως για να την ασφαλίσει πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Τορίνο.

Σε διπλό ταμπλό η Γιουβέντους, καθώς εκτός από την μάχη της τετράδας έχει μεσοβδόμαδα και Τσάμπιονς Λίγκ. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις δεν περιμένω να κάνει ροτέισον σήμερα. Η τελευταία ήττα της για το πρωτάθλημα ήταν στα τέλη του Νοεμβρίου. Είναι φορμαρισμένη, έχει ψυχολογία, όμως θα πρέπει να ανοίξει μία κλειστή άμυνα και δεν θα είναι εύκολο το έργο της. Σταθερά εκτός ο Κιέζα που χάνει την χρονιά. Τραυματίας ο Κιελίνι, αμφίβολος ο Μπερναρντέσκι. Εκτός και ο Ντανίλο.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ο Σαλιαρέλης και οι… επιστήμονες

Στόχος της Τορίνο, πλέον είναι η δεκάδα και αυτή ξεκάθαρα για το γόητρο. Πιθανότατα χτίζει ένα πλάνο και για του χρόνου, οπότε ίσως δοκιμάσει κάποια πράγματα. Μεγάλο το σημερινό ντέρμπι και θα παίξει μεγάλο ρόλο το γόητρο. Έχει τρομερή άμυνα και την τέταρτη καλύτερη στο πρωτάθλημα. Έχει θεματάκι στα εκτός έδρας και θα πρέπει να το δουλέψει αυτό. Σήμερα το πλάνο θα είναι κλειστή άμυνα και μηδέν χώρους στον αντίπαλο. Επιθετικά θα χτυπήσει μόνο αν βρει χώρο στην πλάτη της Γιουβέντους, ίσως με σέντρες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα βόμβες στο Koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *