Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας : Σήμερα στις 18:15 στο Παραλίμνιο

Ο Απόλλων Παραλιμνίου θα υποδεχθεί σήμερα 18-08-2021 την ιστορική ομάδα της Δόξα Δράμας. Το παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας των δύο ομάδων για τις προσεχείς επίσημες υποχρεώσεις. Αποτελεί το δεύτερο τεστ, μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό. Η Δόξα Δράμας θα αγωνιστεί την προσεχή περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2, και αναμένεται να αποτελέσει δυνατό τεστ για να βγάλει αρκετά συμπεράσματα  ο προπονητής Καραμπετάκης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:15 και όποιος θέλει να το παρακολουθήσει θα πρέπει να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο κατά την είσοδό του στο γήπεδο. Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Επίσης είναι υποχρεωτική και η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5€.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *