Άγιος Αθανάσιος – Καστρινός 3-1: Δίκαιη επικράτηση για τον Μέγα Αλέξανδρο

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος

Πολύ σημαντική νίκη με σκορ 3-1 επί του Καστρινού πέτυχε σήμερα το μεσημέρι ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου, παιχνίδι εξ’ αναβολής για τον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας του νομού μας.
Μια νίκη που έφερε τους γηπεδούχους στους 12 βαθμούς στην 3η θέση της βαθμολογίας και για πρώτη φορά εκτός 4αδας τους μικρούς του Καστρινού.


Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με την ομίχλη να σκεπάζει κυριολεκτικά όλο το γήπεδο στο β’ μέρος με αποτέλεσμα στο τελευταίο 20λεπτο οι φίλαθλοι στην κερκίδα να μη βλέπουν καν την μπάλα!!!!

Οι γηπεδούχοι πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν 2-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό τους Νίκο Παπαδόπουλο που άνοιξε το σκορ και έδωσε την ασίστ στο 2-0 του Βασιλειάδη.


Ο Καστρινός έβγαλε αντίδραση μετά το 1-0 και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Αλμανίδη τετατετ πλασέ άουτ και Γιώργο Μουρατίδη σουτ με τον Πριονίδη να κάνει την απόκρουση του αγώνα, αλλά όχι μόνο δεν ισοφάρισε αλλά στην κόντρα δέχθηκε το 2-0.


Στο β’ μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τον Άγιο να κάνει σωστή διαχείριση του 2-0.
Το γκολ όμως του Μελικίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73′ προς στιγμήν έδωσε ελπίδες στον Καστρινό, για πολύ λίγο όμως μια και 4 λεπτά μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τα γκολ του αγώνα
Στο 24′ ωραίο συρτό σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή και το 1-0 για τον Άγιο Αθανάσιο.

Στο 38′ ωραία κίνηση του Νίκου Παπαδόπουλου από δεξιά παράλληλη σέντρα και από κοντά με προβολή ο Βασιλειάδης θα κάνει το 2-0.

Στο 73′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μελικίδη στο γάμα της εστίας και 2-1.

Στο 77′ ωραία συνεργασία των παικτών του Αγίου Αθανασίου, πνεύμα ομαδικότητας από τον Τουμαντζίδη Δημήτρη που δίνει έτοιμο γκολ στον Νίκο Παπαδόπουλο που σε κενή εστία κάνει το 3-1.

Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του αγώνα Καλοσίδης με βοηθούς Θαμνίδη και Κοτανίδου Δήμητρα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου(Κώστας Πεληκπασίδης):
Πριονίδης, Μπερμπερίδης, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης, Ιωαννίδης, Ζεκερίδης, Παπαδόπουλος, Άλα, Βασιλειάδης, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Μπαμπασαλί.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τουμαντζίδης Ανέστης, Ζαπουνίδης και Χατζηαθανασιάδης.

Δόξα Αντώνης Καστρινός(Παντελής Καλλιμάνης):
Μπεζυρτζής, Φλέγκας, Σουβλέρης, Στάικος, Πετρίδης Κοσμάς, Παπαδόπουλος, Αλμανίδης, Μελικίδης, Καλλιμάνης, Μουρατίδης Γιώργος, Μουρατίδης Αλέξανδρος.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Πετρίδης Σάββας, Αλμανίδης, Βέις.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *