Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το δεύτερο τουρνουά ποδοβόλεϊ Ξηροποτάμου

Διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο παλιό γήπεδο Ξηροποτάμου, το 2ο τουρνουά ποδοβόλεϊ Ξηροποτάμου. Στο τουρνουά πήραν μέρος μεγάλα ονόματα του Δραμινού ποδοσφαίρου όπως για παράδειγμα οι: Μπάμπης Μίγας, Δημήτρης Τσερκέζος, Σάκης Πινδώνης, Αλέξης Κουμπρόγλου, Γιώργος Μουχτάρης, Δημήτρης Ουζούνης και Χρήστος Ρούτσης που τελικά ήταν και ο μεγάλος νικητής, που είδηση αποτελεί που δεν ήταν ο Μπάμπης Μίγας καθώς σε τέτοιες διοργανώσεις πάντα είναι το φαβορί. Υπήρχαν αρκετά χαμόγελα και το διασκέδασαν όλοι με αποτέλεσμα να δώσουν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι και στόχο να κάνουν την διοργάνωση πιο μεγάλη και να υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές.

Οι παίκτες που έλαβαν μέρος ήταν: Κιοσσές Χρηστος,Τασος Δημιου,Σαμαρας Γιωργος,Μπαμπης Μιγας,Ρουτσης Χρηστος, Γιαννης Γκουμας,Μιχαλης Δημητριαδης, Ακης Μπαμπουρας,Μαυροβασιλης Γιαννης,Μουχταρης Γιωργος,Αρμεν Δημητρης,Τσερκεζος Δημητρης,Θανασης Πινδωνης,Αλεξης Κουμπρογλου,Δημιου Γιωργος,Δημητρης Ουζουνης.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.