Μαυρόβατος – Μικροχώρι 0-3: Έπιασε κορυφή το Μικροχώρι και έτοιμο να γράψει ιστορία | Ανταγωνιστικός ο Μαυρόβατος μετά απο καιρό (+ Φώτο)

Την νίκη με 0-3 πέτυχε το Μικροχώρι στην δύσκολη έδρα του Μαυροβάτου με 0-3, ο Μαυρόβατος φέτος κάνει μια μεταβατική χρονιά που αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα του κ. Καλαϊτζιδη ξεκίνησε προετοιμασία στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει 0-0 χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη το Μικροχώρι ανέβασε απόδοση ενώ ο Μαυρόβατος έμεινε απο δυνάμεις και στο 60′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ ο Δαφνάκης το εκτέλεσε και ο Χοροζίδης με κεφαλιά απο το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια το Μικροχώρι συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 69′ ο Δαφνάκης θα κάνει την κούρσα απο δεξιά θα βγάλει την παράλληλη πάσα στο Μπουμπέκη ο οποίος θα μπει στην περιοχή θα τριπλάρει τον αμυντικό για να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Μαυροβ΄του για το 0-2.

Στην καθηστερίσης με σουτ του Μπουτάκη το Μικροχώρι έκανε το 0-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μαυρόβατος : Δημόπουλος, Μανταρλής, Μακρής, Ασήμογλου, Σωτηριάδης, Κιαπίδης, Ποιμενίδης, Συμεωνίδης, Τσαρούχας, Ελευθεριάδης, Μάρκου.

Στο μέρος αγωνίστηκαν οι: Χ”Προδρόμου, Παπουλιδης, Ηλιαδης

Μικροχώρι: Σαββίδης, Βαβάτσης, Καλογύρου, Παπαδόπουλος, Ταγξίζογλου, Χοροζίδης, Βασιλειάδης, Δαφνάκης, Αλεξιάδης, Κωνσταντινίδης, Μπουμπέκης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μπουντάκης, Τσίτσος, Μπαϊρακτάρης, Γεωργιάδης, Κυριακίδης.

Ακολουθεί Φωτογραφικό υλικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *