Επιστρέφει στον Ηρακλή Μαυροβάτου ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

Μετά την λύση της συνεργασίας του Μαυραβάτου με τον Άγγελο Ποιμενίδη, η διοίκηση του Ηρακλή βρήκαν μετά απο αρκετό καιρό τον νέο προπονητή της ομάδας, που δεν είναι άλλος απο τον Παναγιώτη Καλαϊτζίδης. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης είναι νεαρός προπονητής που έχει καθίσει και στο παρελθόν στον πάγκο της ομάδας και έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Ηρακλή καθώς έχει καταγωγή απο τον Μαυρόβατο.

‘Έτσι, επιστρέφει στην ιστορική ομάδα του Μαυραβάτου και πλέον ως πιο έμπειρος έχει ως σκοπό την δημιουργία μιας ομάδας που θα βασίζεται κυρίως στα παιδιά της ακαδημίας της και θα έχει ως σκοπό την διάκριση με αυτά τα παιδιά, με την ακαδημία του Ηρακλή να έχει αρκετά ταλαντούχα παιδιά και να δουλεύει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ηρακλή Μαυροβάτου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον καινούργιο (αλλά παλιό )στην ομάδα μας προπονητή Παναγιώτη Καλατζιδη.Ο νέος κοουτς μας έχει βρεθεί ξανά στον πάγκο της ομαδος για μια διετία,επίσης έχει περάσει από την ομάδα του ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ,καθώς και βοηθός προπονητή με τον Γιάννη Ιωαννιδη στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟ αλλά κ στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ.Τελος στο πέρασμα του από την Γερμανία ασχολήθηκε για ένα χρόνο με τις ακαδημίες του brackel στο Dortmund.Το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ εύχεται καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς με υγεία και μακάρι να ολοκληρωθεί η χρόνια όπως έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.Ραντεβου στο γήπεδο λοιπόν….Ο Ηρακλής είναι εδώ κ συνεχίζει το δύσκολο έργο του οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει ξέρει που θα μας βρει….κανείς δεν περισσεύει ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *