Β2: Εννέα γκολ η Γραμμένη με τάλιρο Χατζησαββίδη | Νίκες για Κ. Βροντού, Σιταγροί και Μικρόπολη

Πρεμιέρα και στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Δράμας που και εκεί έχουμε συμμετοχή μόλις 8 ομάδων με το πρωτάθλημα να μοιάζει περισσότερο σαν Τουρνουά παρά σαν Πρωτάθλημα.

Στην 1η αγωνιστική σε 4 αναμετρήσεις είχαμε συνολικά 19 τέρματα και ωραίο θέαμα.

Στα αποτελέσματα της ημέρας, άνετη νίκη για την Γραμμένη που κατάφερε και κέρδισε με 9-1 την Μικροκλεισούρα. Για την Γραμμένη σκόραρε 5 τέρματα ο Χατζησαββίδης στα λεπτά : 5’-11’-16’-40’-74’ και επίσης σκόραραν οι Αμπατζόγλου, Σαμαράς, Αρνής και Αθανασιάδης, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 35΄σε 4-1.

Νίκη με ανατρόπη για την Κ. Βροντού απέναντι στην αξιόμαχη και την φετινή χρονιά Νέα Σεβάστεια. Η ομάδα του κ. Κεφαλαδέλη πήρε κεφάλι στο σκορ στο 55’ με τον Κεσίδη κάνοντας το 0-1.

Η  απάντηση της Κ. Βροντου ήταν άμεση και στο 62’ ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος έκανε το 1-1. Στο 70’ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Παντσελή με την Νέα Σεβάστεια να ισοφαρίζει το παιχνίδι στο 78’ με τον Κίκα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του κ. Γρηγοριάδη ανέβασε απόδοση και στο 83’ ο Ταμπουλίδης έκανε το 3-2 και στο 90’ ο Θεοδωρίδης έκανε το τελικό 4-2.

Νίκη στις λεπτομέριες για τους Σιταγρούς απέναντι στους Μαυραετούς Δουμπέσα με 0-1. Το γκολ για την ομάδα του Βασίλη Λιούση πέτυχε ο Τοσούνογλου όταν σε μια περίεργη φάση οι Σιταγροί κέρδισαν ένα έμμεσο με την Δόξα να το εκμεταλλεύεται.

Τέλος, μεγάλη νίκη για την Μικρόπολη εκτός έδρας απέναντι στην Αλιστράτη, με έναν σούπερ Στάϊκο που κατάφερε και έκανε θεαματικές αποκρούσεις συνεχίζοντας την καλή του περσινή χρονιά με την Μικροκλεισούρα, ενώ θυμίζουμε ότι και πέρσι με την πρώην του ομάδα είχε βάλει δύσκολα στον Μακεδονικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το νέο μεταγραφικό απόκτημα  τον Χρήστο Σαββίδη στο 9ο λεπτό. Η Αλιστράτη είχε τις φάσεις με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Μικρόπολη έκανε το 0-2 και στις καθυστερήσεις ο Κοκοτσάκης έκανε το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Γραμμένη – Μικροκκλεισουρα   9-1

(5’-11’-16’ -40’-74’Χατζησαββίδης,30’ Αμπατζόγλου,60’ Σαμαράς, 70’ Αρνής, 83’ Αθανασιάδης / 35’ Ιορδανίδης)

Κ. Βροντού – Νέα Σεβάστεια 4-2

62’ Παπαδόπουλος Θεόφιλος,70’ Παντσελής,83’ Ταμπουλίδης,90’ Θεοδωρίδης Π./55’ Κεσίδης, 78’ Κίκας

Μαυραετοί Δουμπέρα – Δόξα Σιτραγρών 0-1

(47’Τοσούνολγου)

Αλιστράτη – Μικρόπολη 1-2

(96’ Κοκοτσάκης / 9’ Σαββίδης, 57’ Βασιλειάδης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *