Άρης Μικροχωρίου – Μακεδονικός Αλιστράτης 1-2: Με σφραγίδα Κοκοτσάκη μια ανάσα από την άνοδο

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημήτρης Αδάκτυλος 


Μια ανάσα από την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας βρίσκεται ο Μακεδονικός Αλιστράτης μετά την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση του με σκορ 1-2 απέναντι στον αξιόμαχο εντός έδρας Άρη Μικροχωρίου. Μια μεγάλη νίκη με την σφραγίδα του αρχηγού της ομάδας Μανώλη Κοκοτσάκη που πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα όπως και αυτό του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων. Ένταση, πάθος, δύναμη, τρία γκολ, δύο δοκάρια, δύο αποβολές μια για κάθε ομάδα και ένα ακυρωθέν γκολ στο 92′, ακριβώς όπως και στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων με την διαφορά ότι το γκολ στο πρώτο γύρο είχε μετρήσει.

Πραγματικά απίστευτη εξέλιξη και παρά πολύ κόσμο στο γήπεδο από φιλάθλους και των δύο ομάδων. Πλέον η Αλιστράτη με νίκη στην έδρα της επί του Ηρακλή Αδριανής εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο, ενώ ο Άρης Μικροχωρίου εύχεται πλέον νίκη της Αλιστράτης απέναντι στην Αδριανή γιατί σε αυτή την περίπτωση με δύο δίκες τους νίκες στα ματς που απομένουν θα πάρει την 3η θέση που δίνει το δικαίωμα στο μπαράζ ανόδου με τον 5ο των πλέι άουτ της Α’ κατηγορίας.

Φάσεις αγώνα 

Στο 34′ ο Κωνσταντινίδης σουτ μέσα από την περιοχή οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Στο 45+ ο Κοκοτσάκης Μανώλης κάνει ωραία τρίπλα και με δυνατό σουτ στη γωνιά της εστίας κάνει το 0-1 για την Αλιστράτη.
Στο 52′ ο Κοκοτσάκης Μανώλης καταπληκτικό σκάψιμο της μπάλας πάνω από τον Σαββίδη που ήταν εκτός θέσης και το 0-2.
Στο 79′ εκτελεί φάουλ ο Αλεξιάδης δυνατή κεφαλιά του Παπαδόπουλου Σάββα στο δεύτερο δοκάρι στα δίχτυα και το 1-2.


Στο 80′ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πεντεζίδης για μαρκάρισμα σε αντίπαλο.
Στο 89′ αποβάλλεται ο Μαλλές με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα σε αντίπαλο.
Στο 92′ σε γέμισμα στην περιοχή η μπάλα στα δίχτυα το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ από υπόδειξη του βοηθού Θεοδωρίδη Κώστα. Στις διαμαρτυρίες αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Μικροχωρίου Ανέστης Ευθυμιάδης.
Στο 97′ μεγάλη ευκαιρία για το Μικροχώρι κεφάλια του Καλογήρου διώχνει σωτηρία ο Καρακούσης στην επαναφορά νέα κεφάλια του Καλογήρου γλύφει το δοκάρι η μπάλα και περνάει άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα


Διαιτητής του αγώνα: Παρχαρίδης Περικλής με βοηθούς Θεοδωρίδη Κώστα και Χασιώτη Βαγγέλη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης Μικροχωρίου(Ανέστης Ευθυμιάδης):Σαββίδης, Παπαδόπουλος Σάββας, Βαβάτσης, Χοροζίδης, Κυριακίδης, Ποιμενίδης, Πεντεζίδης, Μπουμπεκής, Δαφνάκης, Αλεξιάδης, Κωνσταντινίδης.Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καλογήρου και Ετόγλου.


Μακεδονικός Αλιστράτης(Κώστας Καραμπατζάκης):Καρακούσης, Τσιχλακίδης, Δημητριάδης, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές, Γιάντσιος Χρήστος, Γιάντσιος Γιώργος, Μουλαδάκης Γιάννης, Ζορμπίδης, Κονδυλίδης, Κοκοτσάκης Μανώλης.Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χατζηπουργάνης και Μυλωνάς.


Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *