Άρης Μικροχωρίου – Ηρακλής Αδριανής 2-1: Πήρε το ντέρμπι με λυτρωτή τον Βασίλη Μπουμπέκη

Την νίκη με 2-1 πέτυχε την Κυριακή το μεσημέρι ο Άρης Μικροχωρίου με αντίπαλο τον Ηρακλή Αδριανή, με χρυσό γκολ του Βασίλη Μπουμπέκη στο 86’.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων σήκωσαν πανό για τον αδικοχαμένο Άλκη και κατά της οπαδικής βίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Μικροχώρι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6’ ο Βαβάτσης θα εκτελέσει το φάουλ ο Αλεξιάδης θα πιάσει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 11’ ο Ζούφη θα εκτελέσει το φάουλ κεφαλιά προς τα πίσω του αμυντικού του Μιροχωρίου η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

 Ο Ηρακλής Αδριανής συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 19’ κόρνερ του Ζούφη κεφαλιά του Δημητριάδη και το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση κε απείλησαν με φάουλ του Αλεξιάδη το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτσάκη.

Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφάριση το Μικροχώρι στο 40’ όταν έγινε το γέμησμα η μπάλα έφτασε στον Μπουμπέκη ο οποίο σούταρε με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσάκι, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Μικροχώρι μπήκε αποφασισμένο για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και γιατί όχι και την νίκη κάτι που κατάφερε. Στο 52’ ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει το φάουλ ο Κοτσάκη θα βρει την μπάλα τόσο ώστε να σταματήσει στο δοκάρι του και να περάσει εκτός.

Στο 78’ κόρνερ του Αλεξιάδη κεφαλιά του Πεντεζίδη η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι.

Στο 81’ φάουλ του Αλεξιάδη κεφαλιά του Παπαδόπουλου και το 1-1 για τους γηπεδούχους και στο 86’ ωραία κούρσα του Τεγξίζογλου από αριστερά θα σπάσει στον Μπουμπέκη την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το 2-1 για το Μικροχώρι, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πανηγυρισμούς του ο Βασίλης Μπουμπέκης αφιέρωσε το γκολ στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη φιλάθλου του Άρη!!!

Άρης Μικροχωρίου: Σαββίδης, Μπαϊρακτάρης, Βαβάτσης Παπαδόπουλος, Καλογύρου, Χοροζίδης, Πεντεζίδης, Κωνσταντινίδης, Δαφνάκης, Αλεξιάδης, Μπουμπέκης

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μπουντάκης, Τεξίζογλου, Παπαδόπουλος.

Ηρακλής Αδριανής : Κοτσάκης, Πρίτσιου, Λιόντας, Σκριτζόβαλης,Θεοδωρίδης, Ζούφι, Κουγιουμτσής, Δημητριάδης, Τανίδης, Καλογύρου, Τσαγκαλίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *