Άρης Μικροχωρίου: Ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Μυλοπόταμο | Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση

Μετά το παιχνίδι με τον ηρακλή Μυλοποτάμου, η ομάδα του Άρη Μικροχωρίου προχώρησε σε δελτίο τύπου για την διαιτησία της αναμέτρησης, δείτε τι αναφέρει:

Αφού λοιπόν είδαμε και το βίντεο του παιχνιδιού, της περασμένης Κυριακής, πλέον είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει εμπάθεια προς το πρόσωπο της ομάδας μας.

Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που δεν μέτρησε το κανονικό γκολ της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πεντεζίδη.

Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που ο διαιτητής του αγώνα έχει πάρει απόφαση να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον ίδιο ποδοσφαιριστή και ο βοηθός τον φωνάζει (μάλλον έχει δουλέψει VAR) και του υποδεικνύει κάτι που δεν είδε;;;; Η φάση είναι στο χώρο ευθύνης του βοηθού, γιατί εμείς είχαμε ότι είναι στο ύψος του της περιοχής στο κέντρο. Μήπως ο διαιτητής δεν γνωρίζει καλά τους κανονισμούς.

Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που ο βοηθός φεύγει από την πλάγια γραμμή και ενώ ο διαιτητής του ζητάει να επιστρέψει πίσω αυτός αρνείται.

Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που ο συγκεκριμένος βοηθός είπε ότι θα μας τελειώσει.

Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που σε παιχνίδι με 4′ διακοπή και 10 αλλαγές είχαμε μόλις 8′ καθυστερήσεων.

Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που κάποια πράγματα πλέον επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά και σχεδόν στα ίδια χρονικά σημεία και δεν εννοούμε τα λεπτά του αγώνα αλλά σε συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος.

Επειδή ψάχνουμε από πέρσι και δεν βρίσκουμε το δίκιο μας, παρά μόνο μας χτυπάτε στη πλάτη και μας λέτε για τυχαία περιστατικά και συμπτώσεις η απόφαση μας να ξέρετε θα έρθει ωσάν κομήτης στην βολεμενη σας καρέκλα. Ίσως θέλετε να μείνουν 20-25 ομάδες όλο κι όλο στη Δράμα.

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και απευθυνόμαστε πλέον σε όλους τους αρμόδιους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *