Άρης Μικροχωρίου – Άρης Φωτολίβους 2-0: Ψυχωμένοι οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο και έπιασαν κορυφή

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πολύ σημαντική νίκη για τον Άρη Μικροχωρίου με 2-0 επί του Άρη Φωτολίβους, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση των πλέιοφ της Β’ κατηγορίας μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Από την άλλη μεριά ο πολύ καλός στο πρώτο μέρος Άρης Φωτολίβους υποχώρησε στη 2η θέση, αλλά πάλι κρατάει την τύχη στα χέρια του μια και με νίκη στην έδρα του την τελευταία αγωνιστική επί του ουραγού Απόλλων Νεροφράκτη ότι και να γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια εξασφαλίζει την άμεση επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Για το Μικροχώρι την τελευταία αγωνιστική υπάρχει το μεγάλο ματς εκτός έδρας με την Δόξα Σιταγρών και τα δεδομένα δείχνουν ότι με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα και ανεβαίνει στην Α’ κατηγορία, με ισοπαλία τερματίζει στη 2η θέση αλλά πάλι ανεβαίνει κατηγορία, αλλά σε περίπτωση ήττας του και νίκης του Φωτολίβους μένει εκτός δυάδας και πάει όπως και πέρσι στα μπαράζ.

Φινάλε εντυπωσιακό λοιπόν όπως στην Α’ και στη Β’ κατηγορία.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος είδαμε ένα πολύ ποιοτικό και ενδιαφέρον πρώτο μέρος από τις δύο ομάδες και ένα μέτριο με πολύ τακτική β’ μέρος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, απείλησαν στο 3’ με τον Τσίτσο και στο 7’ από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Κοσκερίδη, ο Σίμος Μελίδης έβγαλε μια ακόμη ασίστ στον Μίλο που από κοντά έγραψε το 1-0.

Αυτό το γκολ πάντως λειτούργησε μάλλον αρνητικά για το Μικροχώρι, με το Φωτολίβος να κάνει εξαιρετικό πρώτο μέρος, να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να έχει τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει το ματς, δύο με τον Νεβεσκιώτη και μια με τον Ρουμελιώτη με τον τερματοφύλακα του Μικροχωρίου Πλάτων Αθανασιάδη να κάνει καταπληκτικές και πολύ δύσκολες επεμβάσεις.

Στο β’ μέρος ο Γιάννης Ιωαννίδης άλλαξε τον σχηματισμό με τους 3 στόπερ που είχε στο πρώτο μέρος και βοήθησε πολύ την ομάδα του με τις αλλαγές που έγιναν.

Το Μικροχώρι μεσοαμυντικά αυτή την φορά δεν επέτρεψε στο Φωτολίβος να απειλήσει και στην κόντρα ήταν πολύ επικίνδυνο με μεγάλη ευκαιρία με τον Ματσίνη που έσωσε με πολύ καλή επέμβαση ο εξαιρετικός Πούλας και ουσιαστικά κλείδωσε το ματς με πολύ καλή κάθετη πάσα του Μπουμπέκη και εξαιρετικό πλασέ του Σίμο Μελίδη που έγινε ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες του τρέχοντας και αφιερώνοντας το γκολ στον πρόεδρο και ψυχή της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια Σάββα Μαυρομελίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Στέργιο Ανδρέογλου και Παρασκευά Αντωνίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Αθανασιάδης, Ματσίνης, Καζάκης(38’ Μπαϊρακτάρι, 83’ Σανίτσας), Πεντεζίδης, Μπουμπέκης, Βασιλειάδης, Κοσκερίδης, Τσίτσος, Μίλο, Αλεξιάδης(65’ Γεωργιάδης), Μελίδης(83’ Κούλλα).

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Όμπασης):

Πούλας, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Γκουζής, Γιαρετζίδης, Μυτσκίδης, Νεβεσκιώτης(79’ Κωνσταντινίδης), Ρουμελιώτης, Λέκοβιτς(46’ Ευσταθιάδης), Ζορμπίδης(66’ Τασσάκης), Σεραφειμίδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *