Π.Γ.Σ. Παγγαίο – Α.Ο. Προσοτσάνης 58-72 ….νίκη με καλή εμφάνιση!

 Με νίκη επί του Π.Γ.Σ. Παγγαίου στην Γεωργιανή , με σκορ 58-72 συνέχισε την πορεία της  ….η ομάδα μπάσκετ της Προσοτσάνης συνδυάζοντας εκτός του νικηφόρου αποτελέσματος και το καλό μπάσκετ !

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο 3΄με σκορ 0-7 ….οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ισοφαρίζοντας στο 6′ σε 7-7 ωστόσο η  Προσοτσάνη έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με σκορ 15-20….

Στην δεύτερη περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε και με καθαρό μυαλό και ευστοχία κινήσεων ο ΑΟΠ ”έχτισε” μια διαφορά δέκα πόντων (30-40) με την οποία πήγε στα αποδυτήρια….

Στην ”καταραμένη” όπως αποδεικνύεται τρίτη περίοδο , η μαχητική ομάδα του Παγγαίου ανέβασε στροφές και πλησίασε στο 28′ (43-45) με την ομάδα της Προσοτσάνης να προσπαθεί να ανακόψει τον ρυθμό των γηπεδούχων….

Στην τελευταία περίοδο όμως οι φιλοξενούμενοι όπως και στα προηγούμενα ντέρμπι με Σέρρες και Αστέρα ….”πάτησαν” γκάζι στο τέλος και ”καθάρισαν” το παιχνίδι κερδίζοντας ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνος …

* Ο Α.Ο. Προσοτσάνης ευχαριστεί τον Π.Γ.Σ. Παγγαίου για την φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου..

** Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας , την ερχόμενη Κυριακή 1 / 11 και ώρα 19:30 μ.μ. στο ”Γεώργιος Μακρής” με αντίπαλο την ομάδα των Κρηνίδων.

Πηγή: prosotsanibasket.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *