Κ.Α.Ο.Δ. – Γ.Α.Σ. ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ 74-58: Κέρδισε και περιμένει στον τελικό τον αντίπαλο του

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η πρώτη αγωνιστική των Play Off εκεί που ο Κ.Α.Ο.Δ. φιλοξένησε τον Γ.Α.Σ. Βασιλικών και μετά τις δύο νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η Δραμινή ομάδα ήθελε μόλις μια νίκη για να περάσει στον τελικό και να κάνει το 3-0.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. μπήκε λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι και επέτρεψε στα Βασιλικά να ελπίζουν ότι μπορούν να δυσκολέψουν τους πράσινους με το σκορ το πρώτο τρίλεπτο με 6-11.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Νίκου Γρηγοριάδη ανέβασαν απόδοση και έκαναν ένα καλό σερί με την πρώτη περίοδο να κλείνει 24-20 υπέρ της δραμινής ομάδας.

Στην δεύτερη περίοδο ο Κ.Α.Ο.Δ. έπιασε ρυθμό στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει μέχρι και διαφορά 11 πόντων με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 46-39.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου τα Βασιλικά πίεσαν και ισοφάρισαν σε 46-46, κάπου εκεί οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση κάνοντας καλό παιχνίδι με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 63-54.

Στην τέταρτη  και τελευταία περίοδο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με το 74-58 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με τον Κ.Α.Ο.Δ. να κάνει το 3-0 και να περιμένει τον αντίπαλο του στον τελικούς, οποίοι θα διεξαχθούν μετά το Πάσχα και θέλει να φτάσει στις 3 νίκες με τον επόμενο αντίπαλο του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. είχε σε καλή μέρα τον Σέρβο Στέφαν Ραντοσαβλιβιτς που πέτυχε 26 πόντους και βοήθησε τα αρκετά για να φτάσει η Δραμινή ομάδα στην νίκη.

Κ.Α.Ο.Δ. – Γ.Α.Σ. ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ: 74-58

Δεκάλεπτα (24-20, 46-39, 63-54, 74-58

Κ.Α.Ο.Δ. (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ): ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 8, ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ 2, ΣΤΥΛΙΔΗΣ 11(1), ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ 4, ΓΡΟΥΔΟΣ 6, ΜΠΕΣΣΑΣ 3(1), ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΚΑΒΑΡΓΥΡΗΣ 14(2) ΡΑΝΤΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ 26, ΒΟΪΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ.

Γ.Α.Σ. ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (ΣΙΝΟΣ):

ΖΕΚΑΣ, ΣΚΑΡΛΗΣ, ΝΤΙΣΛΗΣ 17(4), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 7(1), ΔΕΜΙΡΟΓΛΟΥ 4,  ΤΣΙΑΜΗΣ 6, ΠΑΤΙΚΑΣ 10, ΘΑΝΟ 6, ΣΥΡΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 4, ΠΑΣΟΥΔΗΣ 4, ΚΟΥΤΣΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *