Γ’ Εθνική μπάσκετ: Συνεχίζει απτόητος ο Κ.Α.Ο.Δ. πέρασε και από την Ξάνθη

Συνεχίζει απτόητος ο ΚΑΟΔ! Έχοντας πάρει ηχηρή φόρα από το μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΓΑΣ Βασιλικών, η ομάδα της Δράμας κατάφερε να συνεχίσει το απτόητο σερί της και κατά την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής, κατά την οποία και έκαμψε την αντίσταση του Αρίωνα Ξάνθης εκτός έδρας με 66-53.

Έτσι, οι Δραμινοί έφτασαν στην πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς κατά τη φετινή σεζόν και εξακολουθούν να είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες του Βορρά της Γ Εθνικής που παραμένουν ακόμα και σήμερα αήττητες κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο

Από την άλλη μεριά, οι Ξανθιώτες, που μόλις την περασμένη εβδομάδα έφτασε στο πρώτο της ροζ φύλλο για φέτος, έπεσαν στο 1-4 μετά από 5 αγωνιστικές, με τα παιχνίδια των επερχόμενων εβδομάδων κόντρα σε ΓΑΣ Βασιλικών (εντός έδρας) και ΚΑΟΧ (εκτός έδρας) να είναι πολύ σημαντικά για την αποφυγή των χαμηλών θέσεων στο βαθμολογικό πίνακα. Επιστροφή στις νίκες για την Κομοτηνή!

Μετά και το… ιστορικό στραβοπάτημα της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στο Ρούπελ Σιδηροκάστρου, ο ΓΑΣ Κομοτηνής επέστρεψε και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών κερδίζοντας εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 83-59.Παρά το γεγονός πως μόλις μία νίκη χώριζε τις δύο ομάδες μέχρι και πριν από μερικές ώρες, οι Θράκες κατόρθωσαν ήδη από τις αρχικές στιγμές της εν λόγω συνάντησης να αποκτήσουν σημαντικά προβαδίσματα ακόμα και διψήφιας κλίμακας.

Μάλιστα, αν και μέχρι και την 3η περίοδο το σκορ ήταν πολύ κοντά με τους Θεσσαλονικείς να αποτυπώνουν πλήρως την ποιότητα και τον ανταγωνισμό τους στο παρκέ, στην ύστατη περίοδο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην 4η επιτυχία τους σε πέντε ματς δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής (6/11):

Ανατόλια – Ρούπελ Σιδηροκάστρου 75-69

Κομοτηνή – Απόλλων Καλαμαριάς 83-5

9ΚΑΟΧ Ευρώπη ’87 – Διγενής Λακκωμάτος 89-51

Αρίων Ξάνθης – ΚΑΟ Δράμας 53-66

Βασιλικά Θεσσαλονίκης – Ασπίς Ξάνθης 61-73

Γαλάτιστα – Ελπίς Αμπελοκήπων 75-62

Βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές

Κ.Α.Ο.Δ. 10 (5-0)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ 9 (4-1)

ΑΝΑΤΟΛΙΑ 8 (3-2)

ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ 8(3-2)

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΆΣΤΡΟΥ 8(3-2)

ΓΑΛΆΤΙΣΤΑ 8 (3-2)

ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ 7 (2-3)

Απόλλων Καλαμαριάς 7, 2-3

Ελπίς Αμπελοκήπων 6( 2-3)
ΚΑΟΧ Ευρώπη 87. 6 (1-4)
Αρίων Ξάνθης 6( 1-4 )
_____________________________________
Διγενής Λακκώματος 5( 0-5)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (13/11)

:Απόλλων Καλαμαριάς – Ανατόλια

Διγενής Λακκωμάτος – Κομοτηνή

ΚΑΟ Δράμας – ΚΑΟΧ Ευρώπη ’87

Αρίων Ξάνθης – Βασιλικά Θεσσαλονίκης

Ρούπελ Σιδηροκάστρου – Γαλάτιστα

Ελπίς Αμπελοκήπων – Ασπίς Ξάνθης

Πηγη: Basketblog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *