Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ – Κ.Α.Ο.Δ. 56-53: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον ΚΑΟΔ στις λεπτομέρειες

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον ΚΑΟΔ στην δύσκολη έδρα του Ιωνικού Ιωνίας με το εύθραυστο 56-53, χάνοντας από έναν αντίπαλο που η Δραμινή ομάδα θα παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Πράσινοι του Νίκου Γρηγοριάδη ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης παίζοντας όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ. Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ όμως στα σημεία ο ΚΑΟΔ ήταν καλύτερος και βρέθηκε μπροστά 12-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΚΑΟΔ συνέχισε να έχει την υπεροχή και να πατάει καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας καθαρό μυαλό και να πετυχαίνει αρκετά εύκολα καλάθια, με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να βρίσκει μπροστά τους Δραμινούς με 29-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός ήταν καλύτερος και κατάφερε αρχικά στην τρίτη περίοδο να ροκανίσει την διαφορά στον έναν πόντο και στην 4η περίοδο έπαιξε πιο συγκεντρωμένα και κατάφερε και πήρε μια σημαντική νίκη στα σημεία με 56-53, υποχρεώνοντας τον ΚΑΟΔ στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Σαρακατσάνος, Παναγιώτου και Ζωγράφος, ενώ για τον  ΚΑΟΔ οι : Γαϊτανίδης, Στυλίδης, Γρηγοριάδης και Χαρισμίδης.

Τα στοιχεία του αγώνα:

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΚΑΟΔ 56-53
Διαιτητές: Σαρακενίδης, Κωνής


Δεκάλεπτα: 12-13, 29-34, 42-43, 56-53


Ιωνικός (Χριστοφορίδης, Γουλτίδης): Σαρακατσάνος 11(3), Παναγιώτου 10(2), Ματενίδης 12, Τολιόπουλος 6(1), Κουτσακιουλάφης, Αντωνιάδης, Αγγελόπουλος 6, Περιστεράκης 2, Ζωγράφος 9, Βαϊράμης, Γιαμούκης.


ΚΑΟΔ (Γρηγοριάδης, Καρατζάς): Γαϊτάνης 11(3), Σιταρίδης, Στυλίδης 7(1), Γαϊτανιδης, Γρηγοριάδης 17(1), Μελιάδης, Κουμλέλης 4, Μπόζης 5(1), Χαρισμίδης 6, Μπέσσας, Μουκας 3(1), Γρηγορίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *