Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων – Κ.Α.Ο.Δ. : Με νίκη θέλει να ξεκινήσει ο Κ.Α.Ο.Δ. τον δεύτερο γύρο

Με την 10η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο Μπάσκετ.

Η ομάδα του Κ.Α.Ο.Δ. θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη και στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων για να αντιμετωπίσει την τοπική Ελπίδα Αμπελοκήπων στις 17:00.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. μετά από μια εβδομάδα προγραμματισμένου ρεπό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, με τους παίκτες του Νίκου Γρηγοριάδη να πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την εκτός έδρας νίκη με 54-78 στην Ξάνθη με τον τοπικό Αρίων.

Ο προπονητής του Κ.Α.Ο.Δ. δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς έχει δει ακόμη και τον τραυματία Μελιάδη να προπονείται κανονικά αυτή την εβδομάδα.

Έτσι η Δραμινή ομάδα έχει όλους της τους παίκτες διαθέσιμους για τον παιχνίδι με τον Α.Σ. Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας μπει από όλους  στον σύλλογο ο στόχος,  η ομάδα να κάνει μόνο νίκες στο δεύτερο γύρο και να τερματίσει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα ώστε να κατακτήσει την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Από την άλλη πλευρά ο Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων είναι μια ομάδα ψυχολογίας που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και πάει στο παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο.Δ. μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

Επίσης οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας είναι νεαροί και έχουν καλά τρεξίματα και μπορούν να κάνουν την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, με τον Κ.Α.Ο.Δ. να το γνωρίζει αυτό και να πηγαίνει υποψιασμένος σε αυτό το παιχνίδι.

Δηλώσεις παικτών του Κ.Α.Ο.Δ.:

Θοδωρής Γρηγοριάδης : Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μου.

Είχαμε αρκετές μέρες στην διάθεση μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι.

Είχαμε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Επίσης έχουμε μεγάλη όρεξη να αγωνιστούμε μετά από μια εβδομάδα ρεπό στην κατηγόρια.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. είναι μια ομάδα η οποία θέλει να επιβάλει σε κάθε παιχνίδι τον ρυθμό της κάτι το οποίο πρέπει να κάνουμε και στο παιχνίδι στους Αμπελόκηπους. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και η αντίπαλη ομάδα θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική, όμως εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς και είμαστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για να αγωνιστούμε.

Κωνσταντίνος Μελιάδης : ο Κ.Α.Ο.Δ. πρέπει κάθε Κυριακή να παίζει με στόχο την νίκη ανεξάρτητα τον αντίπαλο.

Η ομάδα προετοιμάζεται ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο της ομάδας και ο στόχος είναι κάθε Κυριακή να παίζουμε για την νίκη και όμορφο μπάσκετ.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. θα πρέπει από εδώ και πέρα να παίζει με στόχο την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει και για αυτό είμαστε καθημερινά στο γήπεδο και δουλεύουμε σκληρά.

Δείτε την συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με τον Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *