Ασπίδα Ξάνθης – Κ.Α.Ο.Δ.: Την Κυριακή στην Ξάνθη για την μαθηματική εξασφάλιση της 1ης θέσης

Την Κυριακή ο Κ.Α.Ο.Δ. θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ασπίδα Ξάνθης, με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσει μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος την πρώτη  θέση, πριν την δύσκολη μάχη των Play Off.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. διανύει εξαιρετική περίοδο με 7 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια, όμως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών αφού ακόμη δεν είναι απόλυτος έτοιμοι οι : Γαϊτανίδης, Παπασχάλης, Γρηγοριάδης και Κουμλέλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τρυματισμών.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Γρηγοριάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με την προετοιμασία της ομάδας να έχει κυλήσει ομαλά, με το σύνθημα όλων να είναι η νίκη, λίγο πρίν τα Play Off.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. βρίσκεται στην πρώτη θέση με 32 βαθμούς με τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνής να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 30.

Πριν το παιχνίδι με την Ασπίδα ο αρχηγός της ομάδας Φώτης Στυλίδης δήλωσε για το παιχνίδι:

“Είμαστε έτοιμοι και έχουμε προετοιμαστεί σωστά για αυτό το παιχνίδι, με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Σίγουρα έχει δύο αγωνιστικές ακόμη αλλά για να μην κρυβόμαστε το μυαλό μας είναι και στα Play Off και πιστεύω ότι η ομάδα μου θα τα καταφέρει στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *