Αρίων Ξάνθης – Κ.Α.Ο.Δ. 53-66: Το 5 στα 5 για τον Κ.Α.Ο.Δ. και συνεχίζει μόνος πρώτος

Την νίκη με 53-66 πέτυχε την Κυριακή ο Κ.Α.Ο.Δ. με αντίπαλο τον Αρίων Ξάνθης εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που οι πράσινοι τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να μπορούν να βρούν επιθετικές λύσεις.

Η ομάδα του Κ.Α.Ο.Δ. ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς όμως να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, χάνοντας εύκολα καλάθια και δεν είχε καθαρό μυαλό στις επιθέσεις του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Κ.Α.Ο.Δ. έκανε ένα καλό παιχνίδι αμυντικά χωρίς όμως να μπορεί να βρει λύσεις επιθετικά σημειώνοντας μόνο 11 πόντους, ενώ δέχτηκε μόλις 9

Στην δεύτερη περίοδο ο Κ.Α.Ο.Δ. συνέχισε να είναι καλύτερος και σιγά σιγά να λύνεται και βρίσκει επιθετικές λύσεις σημειώνοντας 15 πόντους, με το 23-26 να είναι το σκορ του πρώτου ημίχρονου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Γρηγοριάδη έπαιξε όμορφο μπάσκετ και αυτό που θέλει να παίζει η ομάδα απελευθερόνοντας την ομάδα οι Καβαργύρης και Δούκας Γρούδος που πέτυχαν κρίσιμα καλάθια για το 36-49 στην τρίτη περίοδο.

Στην τελευταία περίοδο ο Κ.Α.Ο.Δ. βρήκε εύκολα καλάθια και είχε πάρει και διαφορά 18 πόντων όμως στα τελευταία λεπτά ο Νίκος Γρηγοριάδης μοίρασε τον χρόνο για το τελικό 53-66.

Απο τον Κ.Α.Ο.Δ. ξεχώρησαν οι: Στυλίδης, Καβαργύρης, και Ραντοσάλιεβιτς, ενώ για τον Αρίων οι: Κουρτίδης, Μελαδιανός και Παντελούκας.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-11,23-26, 36-49, 53-66

Κ.Α.Ο.Δ. (ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ): ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ 8 (2), ΣΤΥΛΙΔΗΣ 15 (3), ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΟΥΔΟΣ 7 (1), ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ 10, ΠΑΠΑΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΚΑΒΑΡΓΥΡΗΣ 14, ΡΑΝΤΟΣΑΛΙΕΒΙΤΣ 12 (1), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ.

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ) : ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ 5, ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΑΣ 6, ΤΣΑΜΟΥΡΤΖΗΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΙΔΗΣ 6 (2), ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ 9 (1), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 2, ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ 2, ΜΕΛΑΔΙΑΝΟΣ 15 (3), ΡΑΠΤΗΣ 2, ΚΛΩΝΑΡΑΣ 6 (2).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *