Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μεγάλο ντέρμπι Πετρούσα – Προσοτσάνη!!! Απουσίες και πιθανές 11αδες ένα 24ωρο πριν την σέντρα

Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι που επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας.

Η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια Προσοτσάνη μετά το ρεπό της φιλοξενείτε στην γειτονική Πετρούσα με τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ανεξάρτητα από την βαθμολογική τους θέση πάντα να έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία.

Μπορεί αυτή την στιγμή τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 21 βαθμοί, αυτά όμως περνάνε σε δεύτερη μοίρα όταν μιλάμε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων η Δόξα Πετρούσας έχει μοναδική απουσία τον Σταύρο Κυριακίδη που έχει οστικό οίδημα στο γόνατο από το παιχνίδι μέσα στην Καλλίφυτο και χάνει όλη την χρονιά, με τους γηπεδούχους  να επιδιώκουν όπως και με τον Ορφέα Χωριστής πριν δύο εβδομάδες να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το ματς.

Χωρίς Ρούσσο αλλά με Ευκαρπίδη η Προσοτσάνη

Από την άλλη πλευρά με όλα τα όπλα της κατεβαίνει στο ματς η πρωτοπόρος, έχοντας μόνο την βασικότατη απουσία του αμυντικού μέσου Δημήτρη Ρούσσου που είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο μήνες ο πολύτιμος επιθετικός Ευκαρπίδης που είχε σπασμένα πλευρά και απουσίαζε το τελευταίο διάστημα από τα παιχνίδια της ομάδας.

Οι πιθανές 11αδες πριν το μεγάλο ντέρμπι

Αλλαγή ώρας έχουμε τα ξημερώματα, αλλαγή ώρας και στα παιχνίδια πλέον μια και ξεκινούν αύριο στις 17:00.

Αναμένεται αν βοηθήσει και ο καιρός και από την στιγμή που δεν έχουμε και Γ’ Εθνική κατηγορία πάρα πολύ κόσμο αύριο στην Πετρούσα για το μεγάλο ντέρμπι.

Προσπαθώντας να «διαβάσουμε» τους δύο προπονητές, ας κάνουμε και μια πρόβλεψη για τις πιθανές 11αδες των δύο ομάδων.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης λογικά σε μεγάλο ποσοστό θα κινηθεί στα δεδομένα του αγώνα με τον Ορφέα Χωριστής.

Κάτω από τα γκολποστ θεωρείτε δεδομένο ότι θα επανέλθει ο έμπειρος Χαραλαμπίδης, με τους Γιαγκούλα δεξιά και Ξενίδη αριστερά να έχουν τον πρώτο λόγο για μπακ.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο για να αναχαιτίσει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα Νίκος Κοκοτσάκης και Τσάρτσαλος.

Θέση βασικού 6αριου στο κέντρο ο πολύ φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Ντόμπρος με τον Βαγγέλη Γάιδα λίγο πιο μπροστά του σε θέση οργανωτή του παιχνιδιού.

Σίγουρη θέση στην 11αδα από εκεί και πέρα έχουν Αντωνιάδης και Φόρης Παναγιώτου στα δύο άκρα του κέντρου και ο Καλλέργης στην επίθεση και ουσιαστικά παίζει μια θέση στο αρχικό σχήμα με τον Στέφανο Γεωργιάδη να έχει το προβάδισμα να πάρει φανέλα βασικού,

Από την άλλη μεριά ο Φώτης Χατζηκυριάκου έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας στο κύπελλο παρά τον αποκλεισμό από τον Βώλακα και λογικά δεν θα πάει σε πολλές ανακατατάξεις σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι(αν και είναι προπονητής που ρισκάρει και δεν αποκλείουμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής ανάλογα και με την εικόνα των παικτών στις τελευταίες προπονήσεις).

Πάμε στην πρόβλεψη μας.

Γιάννης Αβραάμ στο τέρμα, Μελενικιώτης δεξιά και Καλαϊτζής στα αριστερά θεωρούνται σίγουροι με την τετράδα στην άμυνα να κλείνει με την ποιότητα και την εμπειρία Χρήστου Αστερίου και Φάνη Παπαμιχαήλ.

Ο Φώτης Χατζηκυριάκου πιθανότατα στο πλευρό του Κοσμά Πετρίδη στα αμυντικά χαφ λόγω απουσίας του Ρούσσου να βάλει τον Τόπι, με Λυκίδη και Μαντζιάρη να έχουν τον πρώτο λόγο για τα δύο άκρα του κέντρου.

Δύσκολα θα αλλάξει το επιθετικό δίδυμο με τους φορμαρισμένους τον τελευταίο καιρό Κώστα Τσακμακίδη και Θεόφιλο Γουνατίδη.

Ρέφερι του μεγάλου ντέρμπι ο Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Σταύρο Παυλίδη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΆΚΤΥΛΟΣ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

Δημήτρης Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *