Ψωνίζει απο το πάνω ράφι η Α.Ε. Κ. Βρύσης – Μεταγραφικό μπαμ με γνωστό σέντερ φορ

Με ανακοίνωση της πριν απο λίγο έκανε γνωστό ότι έκλεισε ένα έμπειρο επιθετικό που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, εμείς να ενημερώσουμε οτι πρόκειται για έναν παίκτη που έχει προσφέρει στο Δραμινό ποδόσφαιρο και τα τελευταία 4 χρόνια έχει 2 πρωταθλήματα , ένα στην Α’ ΕΠΣ και ένα στην Β’. Επίσης έχει φορέσει την φανέλα της Δόξας Δράμας στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Θα σας ενημερώσουμε το επόμενο διάστημα !!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεταγραφή Βόμβα της ομάδος μας !!!
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της ομάδος.
Ο Χατζηγεωργίου Γεώργιος και ο χρηματοδότης της ομάδος μας Πράσατζης Δημήτριος,αφου κινήθηκαν μεθοδικά της προηγούμενες μέρες,συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με ποδοσφαιριστή αναγνωρισμένης αξίας,,επιθετικός ο οποίος έχει στην ποδοσφαιρική του καριέρα βιογραφικο πολλών σελίδων,κυρίως με ομάδες Α,Β και Γ Εθνικής,τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος στην Α ερασιτεχνική Δράμας με πολλά γκολ στο ενεργητικό του,και μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων.
Η μεταγραφή του στην ομάδα μας έχει κλείσει,καθώς μετα από συζητήσεις ημερών,πριν λίγο δώσανε τα χέρια,η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα,την ιδια ημερα θα υπογραψει τα επισημα έγγραφα και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση καθως και θα αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής με τον Ακρίτα Ν.Κρώμνης στο γήπεδο Καλής Βρύσης.
Φίλε μας Καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕ Καλής Βρύσης,τιμή μας η παρουσία σου στην ομάδα μας !!!

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *