Χωριστή – Αμπελόκηποι 3-0: Επιβλητική εμφάνιση και δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημήτρης Αδάκτυλος

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ορφέας Χωριστής με σκορ 3-0 επί των Αμπελοκήπων για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Δράμας στον πρώτο όμιλο.
Ο Ορφέας μπήκε δυνατά στο ματς, πρέσαρε ψηλά τον αντίπαλο που είχε σαφέστατο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και έφτασε πανάξια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.


Οι Αμπελόκηποι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τις δύο βασικότατες απουσίες των Τρελλόπουλου, Περσίδη και Στεφάνου Γεωργιάδη, αντίθετα με τους γηπεδούχους που είχαν βάθος στον πάγκο για να καλύψουν τις δικές τους απουσίες και τους τρεις νεαρούς τον στόπερ Μανωλεσάκη, τον εξτρέμ Σάββα Αθανασίου και τον αριστερό μπακ Καλλέργη να είναι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
Κορυφαίος όλων στο παιχνίδι όμως ο απροσπέλαστος Σάκης Αραμπατζής και εξαιρετική εμφάνιση από δύο πρώην παίκτες των Αμπελοκήπων τους Αλέξη Κουπρόγλου και Γιάννη Αμανατίδη.


Οι Αμπελόκηποι μπορεί να έχασαν αλλά σίγουρα και με τις επιστροφές που θα έχουν άμεσα θα βρουν τον δρόμο τους παραμένοντας ένα από τα φαβορί του ομίλου.
Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο με γεμάτες κερκίδες και πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ορφέα για την ανακατασκευή του γηπέδου και την άμεση επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα.

Φάσεις αγώνα
Στο 5′ ωραίο σουτ του Αθανασίου με γροθιές διώχνει σωτηρία ο Δεληγιώρογλου.

Στο 16′ ωραία κομπίνα σε φαουλ των Αμπελοκήπων η σέντρα του Καραγκιοζίδη παράλληλα με την εστία προβολή Μίτρε και Νικολαιδη η μπάλα πέρασε χωρίς να τη βρουν για να τη σπρώξουν στα δίχτυα.

Στο 20′ εκτελεί κόρνερ ο Ιωσηφίδης στο χέρι του Κώστα Κυσσίδη πέναλτι δίνει ο κ. Παρχαρίδης που το εκτελεί εύστοχα ο Κουπρόγλου και κάνει το 1-0.

Στο 30′ ωραία πάσα του Αραμπατζή το γύρισμα του Αθανασίου σουτ στην κίνηση του Κουπρόγλου άουτ.

Στο 36′ πιέζει ψηλά ο Ορφέας λάθος στην άμυνα δεν θα μπορέσει από κοντά ο Αθανασίου θα κόψει την μπάλα ο Χαραλαμπίδης.

Στο 56′ πάσα του Κουπρόγλου ωραίο κατέβασμα του Ιωσηφίδη τετατετ το σουτ διώχνει σωτηρία ο Χαραλαμπίδης.

Στο 69′ ο Κουπρόγλου θα περάσει και τον Χαραλαμπίδη το σουτ στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.

Στο 79′ ωραία προσπάθεια και πάσα του Αθανασίου ο Κουπρόγλου από κοντά το σουτ βρίσκει την μπάλα ο Χαραλαμπίδης αλλά δεν την αλλάζει πορεία και το 2-0 είναι γεγονός.

Στο 85′ ωραία προσπάθεια του Αθανασίου πρώτη στην περιοχή από μαρκάρισμα του Γιαγκάζογλου πέναλτι που εκτελεί ο Αθανασίου και κάνει το 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του αγώνα Περικλής Παρχαρίδης με βοηθούς Γιώργο Χατζηνάκο και Αντώνη Σιαμανή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ορφέας Χωριστής(Ηλίας Παντζαρίδης):
Δεληγιώρογλου, Τσοχαταρίδης, Καλλέργης, Παπαεμμανουήλ, Μανωλεσάκης, Αραμπατζής, Αμανατίδης, Ζάχαρης, Ιωσηφίδης, Κουπρόγλου, Αθανασίου.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τζιρίτης, Μελισίδης, Μερυτζανάκης, Τοσούνογλου, Κεσίδης.

Αμπελόκηποι(Μιχάλης Τσοκακτσίδης):
Χαραλαμπίδης, Κυσσίδης Κώστας, Νικολαιδης, Καραγιαννίδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Παπουνίδης, Κυσσίδης Θανάσης, Χατζηδημητρίου Παύλος, Καραγκιοζίδης, Κάζης.
Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Γιαγκάζογλου, Μπεσίκας, Σεξενίδης, Ορφανίδης και Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *