Φίλιπποι Δοξάτου – ΑΕ Καλαμπακίου 0-1 | Δύσκολη έξοδος για τους κιτρινόμαυρους

Δύσκολη νίκη για την ομάδα του Λαζάρου Μουρατίδη με ένα γκολ μέσα στο Δοξάτο.  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3′ άνοιξαν το σκορ με τον Μαυροβασίλη.

Στην συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καπτέλι λίγα λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά ο Καραγιαννίδης κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 0-1.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Στρατού Κονταξή μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση απειλώντας την εστία του Τάφα επανειλημμένως. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έψαξαν πάρα πολύ το γκολ με τους δύο τερματοφύλακες να υπερασπίζονται επάξια τις εστίες του και ουσιαστικά να διαμορφώνουν αυτοί το τελικό σκορ.

Τέλος, να σημειωθεί  ότι στην λήξη του αγώνα υπήρξαν μερικές ήπιες αψιμαχίες με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να ηρεμούν την κατάσταση.

Δοξάτο(Σ. Κονταξής): Καραγιαννίδης, Κοτσαμάνης, Καράνταης, Καραγιαννίδης Γ., Κοτζαμάνης Ι., Βιρανης, Παντικογλου, Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης, Αποστολίδης, Μαργαριτίδης.

Καλαμπάκι (Λ. Μουρατίδης): Τάφα, Πέτρο, Παναγιώτογλου, Κλόγκερι, Δεμενελούδης, Ποιμενίδης, Σαλωνίδης, Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης, Καπτέλι, Αγγελόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *