Τρία στα τρία η Καλλίφυτος | Σημαντικό διπλό για Κουδούνια | Νίκη για Καστρινό σε ματς παρωδία

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα των Play outs  εκεί που είχαμε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σε αυτή την αγωνιστική σημειώθηκαν 17 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 45 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Σημαντικό διπλό εκτός έδρας πέτυχαν τα Κουδούνια αφού κατάφεραν και κέρδισαν εκτός έδρας τον Αρκαδικό. Μόλις στο 5ο λεπτό τα Κουδούνια άνοιξαν το σκορ με τον Μασκαλίδη. Στο 24’ ο Τόνδρι έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους και στο 35’ ο Νεβεσκιώτης έκανε το 1-2 για την ομάδα του Τάκη Στάμαγλου το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτο μέρους.

Στην επανάληψη τα Κουδούνια βρήκαν και τρίτο τέρμα με τον Γιαρετζίδη και το μόνο που κατάφερε ο Αρκαδικός είναι να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Μητρούση.

Ωραίο παιχνίδι έγινε και στο Δοξάτο εκεί που φιλοξένησε η τοπική ομάδα το Φωτολίβος σε ένα παιχνίδι που τελείωσε χωρίς νικητή, ισόπαλο 1-1. Στο 8’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρουμελιώτη ενώ στο 34’ ο Αποστολίδης έκανε το 1-1 το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη νίκη πέτυχε εντός έδρας η φορμαρισμένη Καλλίφυτος με 4-1 απέναντι στο Νευροκόπι. Στο 5’ ο Παρουτσής έκανε το 1-0 και στο 45’ ο Μαντάς το 2-0 το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Παυλίδης έκανε το 3-0  στο 50’ και πέντε λεπτά αργότερα ο Τσακίρης έκανε το 3-1. Στο 75’ ο Φερσιζίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Επαγγελματική νίκη πέτυχε ο Αγ. Αθανάσιος απέναντι στον Ακρίτα Ν. Κρώμνης με σκορ 1-0. Χρύσος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Τουματζίδης με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, σε ένα παιχνίδι παρωδία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο Καστρινός φιλοξένησε την Κ. Βρύση κερδίζοντας με 4-0. Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, κόκκινες αλλα και πολλά νεύρα κυρίως από τους φιλοξενούμενους. Παρόλα αυτά ο Καστρινός βρήκε 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο με το 4-0 να κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ      2-3

24’Τόνδρης, 90’+2’Μητρούσης / 5’Μασκαλίδης, 35’ Νεβεσκιώτης, 70’Γιαρετζίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ       ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ        1-1

34’Αποστολίδης Π./8’Ρουμελιώτης

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ        ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ                            4-1

5΄Παρουτσής,45’ Μαντάς, 50’ Παυλίδης,Φερσιζίδης /55’Τσακίρης Γ.     

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ   1-0

20’ Τουματζίδης Δ.

ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ      ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ      4-0

5’ Στάϊκος,10’ 52’ Αλμανίδης Θ., 80’ Βέις

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(4η αγωνιστική)

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝΜ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *