Τελικά αποτελέσματα φιλικών 01/08/2020

Μετά απο 4 μήνες είχαμε πάλι αγωνιστική δραστηριότητα στο Δραμινό ποδόσφαιρο με τους ποδοσφαιριστές των 6 ομάδων που έπαιξαν σήμερα μπάλα να έχουν όρεξη και αρκετές φιλοδοξίες για φέτος.

Στην Νέα Αμισό η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Προσοτσάνη σε ένα παιχνίδι με τους γηπεδούχους να παίρνουν νωρίς κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα. Σαν μην έφτανε αυτό λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο η Προσοτσάνη έκανε το 0-3. Στην επανάληψη η πιτσιρικάδες του Γιώργου Πολυχρονίδη κατάφεραν και βελτίωσαν την εικόνα τους σκοράροντας δύο τέρματα και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κοιτάζοντας την Προσοτσάνη στα μάτια.

Στον Ξηροπόταμο το Νευροκόπι ήταν ανώτερο και κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ δύο τερμάτων πρίν βγεί το ημίχρονο, με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος βελτίωσε την εικόνα του όμως ο Ακρίτας στο 83′ έκανε το τελικό 0-3.

Στο γήπεδο Κραχτίδη έγινε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστική, αφού οι Α.Ε. Αμπελοκήπων φιλοξένησε την αρκετά φιλόδοξη και φέτος Χωριστή. Οι Αμπελόκηποι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 10′ με τον Σαϊνίδη, με την απάντηση της Χωριστής να είναι άμεση και στο 15′ ο πρώην παίκτης της Α.Ε.Α. Αλέξης Κουμπρόγλου έκανε το 1-1.

Στο 23′ ο Σαϊνίδης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Χωριστή βρήκε και πάλι την ισοφάριση κάνοντας το 2-2 πάλι με τον Κουμπρόγλου.

Στο 65′ ο Μάριο Τόπι με ένα εξαιρετικό σουτ έξω απο την περιοχή έκανε το 3-2, στο 72′ ο Παπαδόπουλος Μ. έκανε το 4-2, στο 80′ ο Στάϊκος έκανε το 5-2, ενώ στο 85′ ο νεαρός Αθανασίου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νέα Αμισός – Προσοτσάνη 2-3

(65’Καρακασίδης, 76’Λάσκαρης Ερ. / 5′ Κοκλίδης, 9′ Μητσιγιώργης, 43′ Γεωργιάδης)

Ξηροπόταμος – Νευροκόπι 0-3

(25′ Μαυρόπουλος Ιούλιος, 31′ Σωτηρόπουλος Αρ., 83′ Σέγγος)

Αμπελόκηποι – Χωριστή 5 – 3

(10′ – 23 Σαϊνίδης, 65′ Τόπι, 72′ Παπαδόπουλος Μ., 80′ Στάϊκος / 15′ – 58′ Κουμπρόγλου, 85′ Αθανασίου )

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *