Συνεχίζουν στην κορυφή Προσοτσάνη και Πετρούσα – Ισόπαλο το ντέρμπι Βώλακας – Ν. Αμισό – Μεγάλο διπλό για την Κ. Βρύση στο 90’

Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 16 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 246 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στην Προσοτσάνη, εκεί που είχε ως έδρα η Δόξα Βώλακα έγινε το ντέρμπι του ομίλου καθώς φιλοξένησε την Ν. Αμισό σε ένα παιχνίδι που ήθελαν και οι δύο ομάδες για την συνέχεια τους στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ προήλθαν από δύο πέναλτι ένα σε κάθε ημίχρονο, αρχικά στο 28’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ ο Βώλακας και στο 43’ διαμαρτύρεται και για μια περίπτωση πέναλτι ακόμη με το 1-0 να είναι το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και αυτοί με πέναλτι του Γιώργου Μουχτάρη που έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 1-1.

Μεγάλο διπλό για την Κ. Βρύση στο 90’ με λυτρωτή τον έμπειρο και κίλερ Μιχάλη Κωνσταντινίδη με 1-2 στην δύσκολη έδρα του Φωτολίβους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Μπλιαζάκη έχοντας καλή παρουσία στο πρώτο εικοσάλεπτο, πριν όμως λήξει το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Σεμπελίδη, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε ένα καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες εκατέροθεν και στο 90’ ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 1-2.

Εύκολο απόγευμα για την Προσοτσάνη στα Κουδούνια αφού κέρδισαν με 1-7. Τα γκολ για την Προσοτσάνη πέτυχαν οι: Αντωνιάδης, Καλαϊτζής, Παγώνης, Αυτογκόλ ο Κουσίδης και ο Τσακμακίδης Κ. που πέτυχε 3 τέρματα.

Τα τέλος άνετη νίκη για την Πετρούσα με αντίπαλο το Νευροκόπι με 3-0, τα γκολ για τους γηπεδούχους μπήκαν όλα στο πρώτο μέρος με τον Μιχαλάκη στο 18, στο 24’ ο Δροσίδης και στο 41’ ο Γαϊδας. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Δημήτρη Κυριακίδη έκανε σωστή διαχείριση για το τελικό 3-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Β’ όμιλος

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ-ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ:28′ (πεν) Τσαμπάζης,/ 50′(πεν) Μουχτάρης

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ-ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 18′ Μπιαζάκης, / 35′ Σεμπελίδης , 90′ Κωνσταντινίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1-7 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 20′-54′(πεν)-77′ Τσακμακίδης Κ, 27’Αντωνιάδης, 28′ Καλαιτζής , 32′ (αυτ) Κουσίδης, 88′ Παγώνης / 87′ (πεν) Βασιλειάδης

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 18’Μιχαλάκης, 24’Δροσίδης, 41′ Γάιδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *