Στην Α.Ε. Κ. Βρύσης ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης και Γιώργος Μαυρουδής

Όπως πρώτοι εμείς σας είχαμε ενημερώσει η Α.Ε. Κ. Βρύσης είχε κάνει δικό της ένας ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Αργά εχθές το βράδυ ήρθε η ανακοίνωση του νέου αποκτήματος, του Μιχάλη Κωνσταντινίδη.

Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης με θητεία σε αρκετές ομάδες του νομού, μέχρι και στην Δόξα Δράμας θα αγωνίζεται την νεα χρονιά στην Κ. Βρύση, τα τελευταία χρόνια παρά τα 39 χρόνια έχει δύο πρωταθλήματα καθώς την σεζόν 2016-17 πήρε το πρωτάθλημα με τον Ξητοπόταμο και την σεζόν 2018-19 το πρωτάθλημα με την Καλλίφυτο σκοράροντας κιόλας και στο μάτς τελικός με τον Αρκαδικό.

Επίσης η ομάδα του Μενοίκιου ανακοίνωση και την απόκτηση του Γιώργου Μαυρουδή, ένας ποδοσφαιριστής που εδώ και δύο εβδομάδες προπονείτε κανονικά με την ομάδα του Δημήτρη Βασιλειάδη και είχε κάνει δηλώσεις στην πρώτη προπόνηση της ομάδα στην κάμερα της Dramasport.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι της ομάδος μας,είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε δύο ηχηρές μεταγραφές για την ομάδα μας.
Ανακοινώνουμε την μεταγραφή του Κωνσταντινιδη Μιχάλη (επιθετικός), ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες της Εθνικές κατηγορίες (Α,Β,Γ Εθνική) με πολλά γκολ στο βιογραφικό του,.
Μιχάλη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Καλής Βρύσης,ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Ανακοινώνουμε επισήμως την μεταγραφή του 20χρονου Μαυρουδή Γεωργίου (Κεντρώος,) ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή,ομογενή από την Γερμανία ,φοιτητή ΤΕΦΑΑ,ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Stuttgarter Kickers και στην 4η κατηγορία Γερμανίας.
Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Καλής Βρύσης,σου ευχόμαστε υγεία,καλή πρόοδο στις σπουδές σου και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι ο ετήσιος χορός της ομάδας μας στις 14 Αυγούστου,λόγω των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση,δυστυχώς ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί.
Συνεχίζετε η διάθεση των λαχείων για την μεγάλη κλήρωση μιας τηλεόρασης Toshiba 50 ιντσών Smart Tv 4K,λαχεία μπορείτε να αγοράσετε από όλα τα μέλη του ΔΣ.
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου και ώρα 18:30 θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό στο γήπεδο μας με αντίπαλο την ομάδα του Ακρίτα Ν. Κρώμνης.
Η προετοιμασία της ομάδος μας συνεχίζετε με καθημερινές προπονήσεις,με την συμμετοχη σχεδον όλων των ποδοσφαιριστών,έτσι ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη της νέας σεζόν.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

ΑΕ Καλής Βρύσης

Μην χάσετε αύριο αποκλειστικη συνέντευξη του Μιχάλη Κωνσταντινίδη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *