Σούπερ ντέρμπι στην μάχη του τίτλου στην Α’ κατηγορία: Προσοτσάνη – Καλαμπάκι και Νέα Αμισός – Βώλακας ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα

Με την 14η αγωνιστική και προτελευταία του πρώτου γύρου συνεχίζεται αύριο το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας με την μάχη τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά να χτυπάει «κόκκινο».

Τα παιχνίδια που διεξάγονται αύριο στις 15:15 πάντως είναι 6 και όχι 7 μια και το ματς Α.Ε. Αμπελοκήπων – Δόξα Πετρούσας αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και θα διεξαχθεί κανονικά την Τετάρτη, ενώ το ρεπό της αυτή την αγωνιστική κάνει η ομάδα του Δοξάτου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 6 παιχνίδια που θα διεξαχθούν αύριο:

Γ.Σ. Προσοτσάνης – Α.Ε. Καλαμπακίου:

Σπουδαίο παιχνίδι ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη της κορυφής. Οι πρωταθλητές παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και θέλουν το τρίποντο για να πάνε με άλλο αέρα για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Βώλακα μια εβδομάδα μετά.

Από την άλλη μεριά έχουμε τους κυπελλούχους Δράμας και μια πολύ ποιοτική ομάδα του Καλαμπακίου που μετά τη καλή εμφάνιση και νίκη επί της Νέας Αμισού, θέλει να συνεχίσει την πορεία της με ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Δόξα Βώλακα:

Από το ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πάμε στο άλλο ντέρμπι κορυφής. Μια νίκη χωρίζει τις δύο ομάδες με τον γηπεδούχο ΠΑΟΠ να θέλει να σταματήσει τον ξέφρενο ρυθμό του Βώλακα που με συνεχόμενες νίκες έφτασε στο σημείο όχι μόνο να πλησιάσει την κορυφή, αλλά αν καταφέρει με Νέα Αμισό και Προσοτσάνη και κάνει το δύο στα δύο θα είναι και η πρωταθλήτρια χειμώνα.

Σπουδαίο και αμφίρροπο παιχνίδι περιμένουμε και εδώ.

Ορφέας Χωριστής – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου:

Φέτος έχει αποδειχθεί ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα. Σίγουρα ο Ορφέας που την προηγούμενη εβδομάδα μόλις γνώρισε την πρώτη του ήττα είναι το φαβορί απέναντι στον πολύ επικίνδυνο όμως Ξηροπόταμο που έκανε την κρίσιμη και πολύτιμη νίκη στην έδρα του με την Καλλίφυτο και χωρίς άγχος τώρα θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Μακεδονικός Αλιστράτης:

Οι ενισχύσεις συνεχίζονται για τον Μέγα Αλέξανδρο που δυνάμωσε επιθετικά με την προσθήκη Μιχάλη Κωνσταντινίδη και σίγουρα είναι το φαβορί αύριο απέναντι στην μαχητική και βελτιωμένη ομάδα του Μακεδονικού Αλιστράτης. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, ο Μέγας θέλει το τρίποντο για να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Άρης Καλαμώνα – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου:

Πολύ καλό και αμφίρροπο ματς περιμένουμε και εδώ. Ο ανεβασμένος Άρης Καλαμώνα μετά τις δύο σερί νίκες έχει ανέβει στους 15 βαθμούς και είναι με ανεβασμένη ψυχολογία, απέναντι στην Καλλίφυτο που μπορεί να έχει δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ 3-1, παίζει καλά όμως και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες στα περισσότερα παιχνίδια της.

Α.Ε. Καλή Βρύσης  – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου:

Ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση τους οι δύο ομάδες μας προσφέρουν δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια.

Ο Ακρίτας χωρίς τον Τάκη Στάμογλου πλέον στον πάγκο, θέλει μια ακόμη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ η Καλή Βρύση σε κάθε αγώνα προσπαθεί να βελτιώνεται και να αλλάξει την ψυχολογία της με ένα θετικό αποτέλεσμα.

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *