ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.: Στο προπονητικό επιτελείο ο Κυριάκος Καρύπης

Στο προπονητικό επιτελείο του Προσοτσάνης Γ.Σ. θα βρίσκεται την νέα χρονιά ο Κυριάκος Καρύπης όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα, ένας προπονητής που έχει περάσει και απο τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Δράμας ως βοηθός του Μούλη Γρηγοριάδη και φέτος σε κάποια παιχνίδια ήταν πρώτος προπονητής λόγω ασθενείας του κ. Γρηγοριάδη, ενώ στην Προσοτσάνη θα έχει τον ρόλο του προπονητή Τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στις 13 Ιουνίου 2013 σε ηλικία 38 ετών και 10 ημερών υπέγραφε το τελευταίο της πλούσιας καριέρας του συμβόλαιο, αυτό με την Προσοτσάνη, το οποίο και τίμησε μέχρι και τις 09/09/2017, ημερομηνία όπου κρέμασε τα… γάντια του.

Φόρεσε το Νο 1 με τον αετό στο στήθος σε 119 ματς και κράτησε ανέπαφα τα δίχτυα σε 45 εξ αυτών, κατακτώντας τόσο το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ της σεζόν 2014-2015, όσο και το ιστορικό από κάθε άποψη κύπελλο του 2016-2017 στον συγκλονιστικό τελικό απέναντι στον Ξηροπόταμο.

Από σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 ο κατά το ήμισυ προσοτσανιώτης Κυριάκος Καρίπης, επιστρέφει στην οικογένεια των υπερ-πρωταθλητών Δράμας, αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.Γιάννη, Άγγελε και Μιχάλη να ξέρετε ότι με τον Κυριάκο μόνο κέρδη θα αποκομίσετε τόσο εσείς, όσο και η ομάδα μας!

Κυριάκο, καλώς ήρθες σπίτι σου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *