Προσοτσάνη – Ν.Αμισός 2-1: Επέστρεψε στις νίκες η Προσοτσάνη και παραμένει στην κορυφή με πρωταγωνιστή τον Ματζιάρη

Επιστροφή στις νίκες για τον Γ.Σ. Προσοτσάνης αφού κατάφερε και επικράτησε με 2-1 την ομάδα της Νέας Αμισού, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, 3 τέρματα, 1 χαμένο πέναλτι, ένταση, πάθος και μια κόκκινη κάρτα για τους γηπεδούχους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Προσοτσάνη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Τόπι μόλις στο 2’ λεπτό με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 3΄ ο Ματζιάρης θα βγει τετ α τετ με τον Λαμπρινουδάκη για να τον πλασάρει και να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η Νέα Αμισός προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 18’ μετά από γέμισμα του Αστερίου ο Τσακμακίδης θα πιάσει την κεφαλιά πάσα για τον Ματζιάρη και αυτός έξω από το σουτ θα σουτάρει για να κάνει το 2-0, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στην συνέχεια η Ν. Αμισός απείλησε με Βραμέντζαλη, Πουλά και Ζαγιάκου με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, στο 70’ η Προσοτσάνη θα μείνει με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Λίπο για επικίνδυνο παίξιμο αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες.

Στο 75’ ο Ματζιάρης θα κερδίσει πέναλτι για την Προσοτσάνη με τον Τσακμακίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και Λαμπρινουδάκη να αποκρούει αρχικά το πέναλτι και στην συνέχεια την εκ νέου προσπάθεια του Τσακμακίδη.

Στο 86’ ο Μουχτάρης θα εκτελέσει το κόρνερ για να φτάσει η μπάλα στον Βραμέντζαλη και να κάνει το 2-1 για την ομάδα του. Με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος και η Προσοτσάνη να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη μετά από περίπου ένα μήνα.

Γ.Σ. Προσοτσάνης(Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Αντωνιάδης, Παγώνης, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Γεωργιάδης, Περσιανλής, Λίπο, Ματζιάρης, Τσακμκίδης Κ., Τόπι.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Λαμπρινουδάκης, Φερσζίδης, Μπαϊρακτάρι, Κανταρτζής, Βραμέντζαλης, Σιλλός, Μπαντής, Ζαγιάκου, Πουλάς, Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *