Προσοτσάνη – Ν. Αμισός ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα | Αμφίρροπα τα υπόλοιπα παιχνίδια

Με την 13 αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣ Δράμας στον δεύτερο όμιλο. Εκεί που θα διεξαχθούν 4 αναμέτρησης και σίγουρα ξεχωρίζει αυτή ανάμεσα στην Προσοτσάνη και την Ν. Αμισό.

Η Προσοτσάνη δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά από 2 ήττες και μια ισοπαλία μέσα στην Πετρούσα, με αντίπαλο την Ν. Αμισό.

Ο Φώτης Χατζηκυριάκου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα οποία όμως σιγά σιγά η ομάδα της Προσοτσάνης έχει αρχίσει να τα ξεπερνά αφού επιστρέφει και πάλι σε αγωνιστική δράση ο Κώστας Τσακμακίδης μετά την τιμωρία του με τον Βώλακα.

Από την άλλη πλευρά και η Ν. Αμισός θέλει την νίκη για να εδραιωθεί στην πρώτη 4αδα καθώς με ήττα κινδυνεύει να την χάσει αφού είναι μόλις 5 βαθμούς μπροστά από το Νευροκόπι που έχει αυτή την αγωνιστική ρεπό.

Η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη διανύει καλή περίοδο αφού μετά την ήττα από το Νευροκόπι έχει 3 στα 3 νίκες.

Αμφίρροπο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στην Πετρούσα αφού η τοπική Δόξα θα φιλοξενήσει το Φωτολίβος σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν το κυνήγι της πρώτης θέσεις με την Προσοτσάνη.

Από την άλλη πλευρά το Φωτολίβος ψάχνει το αποτέλεσμα στην Πετρούσα για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους στην μάχη της σωτηρίας.

Στην Νέα Κρώμνη ο τοπικός Ακρίτας θα φιλοξενήσει την Κ. Βρύση σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Σαμολαδά ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που χτυπήσει ο Ακρίτας με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά η Κ. Βρύση έχει αρχίσει να οργανώνεται και να χτυπάει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα τον αντίπαλο και σίγουρα θέλει να κάνει ένα νικηφόρο πέρασμα από την Ν. Κρώμνη.

Τέλος, τα Κουδούνια θα φιλοξενήσουν τον Βώλακα σε ένα παιχνίδι που το φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα του Τάκη Στάμογλου όμως σίγουρα θα προσπαθήσει να καλύψει τα μετόπισθεν και να χτυπήσει στην κόντρα με στόχο να κλέψει κάτι από το παιχνίδι.

Ο Βώλακας όμως ξέρει πώς να ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες και θέλει στα Κουδούνια την νίκη για να συνεχίσει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ         –              ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ            –              ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ   –              ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ –              ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *