Προσοτσάνη Γ.Σ. – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 1-1: Δίκαιη μοιρασιά | Κέρδισε το ποδόσφαιρο | Θλιβερό συμβάν ο σοβαρός τραυματισμός του Λευτέρη Περσιανλή (Φωτο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Προσοτσάνη Γ.Σ. και τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, με τις δύο ομάδες να παίζουν όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν και τα επεισόδια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Προσοτσάνη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Ν. Αμισό να προσπαθεί να βρει χώρους στην αντεπίθεση απειλώντας με δύο μακρινά σουτ του Βασιλειάδη.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη απείλησε με Τσακμακίδη και Κωνσταντινίδη χωρίς αποτέλεσμα.

Για να φτάσουμε στο 34’ όταν ο Σουμπάκης θα κάνει μια ωραίο κούρσα από δεξιά θα παίξει τον Ζαγιάκου που θα επιχειρήσει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ κάνοντας το 0-1 για την Ν. Αμισό.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και απείλησε αρχικά στο 39’ η μπάλα θα στρωθεί εντός περιοχής στον Τσακμακίδη που θα σουτάρει με τον Λαμπρινουδάκη να αποκρούει σωτήρια.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 42’ όταν ο Καλαϊτζής θα εκτελέσει το φάουλ με τον Λαμπρινουδάκη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 45’ η Ν. Αμισός λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όταν σε αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Τσιμισκίδη που σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Προσοτσάνη έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και στο 54’ στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση η μπάλα θα φτάσει στον Λυκίδη που θα βγάλει την σέντρα και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά θα φέρει το ματς στα ίδια για το 1-1.

Στο 63’ θα γίνει ένα λάθος στην άμυνα της Προσοτσάνη με τον Ζιγιάκου να το εκμεταλλεύεται που θα περάσει και τον Καγκελίδη, ανοίγοντας την μπάλα λίγο παραπάνω που θα πλασάρει με τον Παπαμιχαήλ να διώχνει πάνω από την γραμμή.

Στο 74’ η Προσοτσάνη θα κερδίσει φάουλ με τον Καλαϊτζή να εκτελεί και τον Τόπι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον βοηθό να έχει σηκωμένη την σημαία του με το 1-1 να παραμένει.

Στο 85’ ο Φερσιζίδης θα κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Περσιανλή, μαρκάρισμα που έφερε τον σοβαρό τραυματισμό του μέσου της Προσοτσάνης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Δράμας.

Μετά από πεντάλεπτη διακοπή το ματς  ξεκίνησε με την Ν. Αμισό να πετυχαίνει δεύτερο γκολ με τον μέχρι πρότινος παίκτη της Προσοτσάνης, Παγώνη, με τον βοηθό να έχει σηκωμένη την σημαία του με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με την Ν. Αμισό να διαμαρτύρεται και για κόκκινη κάρτα στον Ρούσσο με δύο δυνατά μαρκαρίσματα στο τέλος του πρώτου μέρους και στην αρχή του δευτέρου. όπως επίσης και η Προσοτσάνη διαμαρτύρεται ότι δεν δόθηκε στην φάση που τραυματίστηκε ο Περσιανλής απευθείας κόκκινη στον Φερσιζίδη

Από την Προσοτσάνη ξεχώρισαν οι: Καλαϊτζής, Κωνσταντινίδης και στο β μέρος Λυκίδης και Περσιανλής. Ενώ για την Ν. Αμισό ξεχώρισαν οι: Σουμπάκης, Βασιλειάδης, Ζαγιάκου και Θεοδωρίδης.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Πουλικίδης, Ζήρδας, Μποϊτσιος

Προσοτσάνη Γ.Σ.(Χατζηκυριάκου): Καγγελίδης, Μελενικιώτης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης, Κωνσταντινίδης, Ρούσσος, Τσαγκαλίδης, Τσακμακίδης, Γουνατίδης.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν οι: Λυκίδης, Τόπι, Ματζιάρης, Παυλίδης Περσιανλής

ΠΑΟΠ Ν Αμισού(Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Σουμπάκης, Φερσιζίδης, Σιλλός, Βραμέντζαλης, Χρυσοχοϊδης, Θεοδωρίδης, Ζαγιακου, Τσιμισκίδης, Βασιλειάδης, Πουλάς

Στο β μέρος αγωνίστηκαν οι: Μπιαζάκης Δ., Παγώνης, Μπιαζάκης Α., Μυτηλιναίος, Παπακωνσταντίνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *