Παρελθόν απο τον πάγκο του Δοξάτου ο Στράτος Κονταξής

Παρελθόν αποτελεί απο εχθές το βράδυ ο Στράτος Κονταξής απο τον πάγκο του Δοξάτου, ο προπονητής που ανέλαβε πέρσι τέτοιο καιρό την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την οδηγήσε στην σωτηρία και την στιγμή που αποχωρεί βρίσκει την ομάδα του Δοξάτο στην δωδέκατη θέση μαζί με το Νευροκόπι. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΓΣ Δοξάτου ” Οι Φιλιπποι” 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Το Δ.Σ. του Φ.Γ.Σ. Δοξάτου

” Οι Φιλιπποι” ανακοινώνει την κοινή λύση συνεργασίας με τον κ. Στράτο Κονταξή. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστων, των μελών του Δ. Σ., των μελών και φίλων του συλλόγου ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας ο κ. Κονταξης καθώς ανέλαβε την ομάδα στην μέση της περσινης σεζόν σε ένα πολύ δύσκολο σημείο και τα κατάφερε. Από τα βάθη της καρδιάς μας και πάλι τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκεί που τελειώνει το ποδόσφαιρο μένουν οι φίλιες και εμείς αποκτήσαμε έναν πολύ καλό φίλο μα πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα του Δοξάτου και καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο στον κ. Κονταξή, έναν προπονητή ο οποίος δουλεύει σωστά και άφησε σημαντικό έργο στην ομάδα του Δοξάτου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *