ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Άρης Φωτολίβους 3-2: Ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι – Ακόμη πιο κοντά στην τετράδα η Ν. Αμισός

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημήτρης Μπουτζέκης

Για την 15η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ Δράμας η Ν. Αμισός φιλοξένησε τον Άρη Φωτολίβους, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Βασίλη Σαράκασίδη ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι μπήκαν καλύτερα οι γηπεδούχοι όμως την πρώτη καλή ευκαιρία την είχε το Φωτολίβος όταν απείλησε για πρώτη φορά με τον Αμανατίδη στο 9’.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν και στο 14’ μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Αμανατίδη που μπήκε να βγάλει την σέντρα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για χέρι αμυντικού με τον κ. Ραβίκαλη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 16’ η Νέα Αμισός άνοιξε το σκορ μετά από ωραία κούρσα από δεξιά του Παπακωνσταντίνου ο οποίος έβγαλε την σέντρα με τον Θέμη Αθανασιάδη να πιάνει μια καταπληκτική κεφαλιά και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 18΄οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια όταν ο Βασιλειάδης βγήκε τετ α τετ και έκανε το 1-1.

Στο 29’ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργο Πολυχρονίδη όταν ο Μουχτάρης έπαιξε στον κενό χώρο τον Παπακωνσταντίνου και αυτός σούταρε άτσαλα με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 35’ ο Μπλιαζάκης θα κάνει το σουτ από τα 35’ μέτρα με τον Λαμπρινουδάκη να μπλοκάρει και το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Νέα Αμισός μπήκε πάλι καλύτερα και στο 48’ διαμαρτύρεται για πέσιμο του Μουχτάρη στην περιοχή με τον κ. Ραβίκαλη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 50’ μεγάλη ευκαιρία πάλι με τους γηπεδούχους όταν ο Μουχτάρης έβγαλε την σέντρα με τον Πουλά να πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Στο 54’ μετά από κόρνερ ο Κοκοτσάκης θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Λαμπρινουδάκη.

Στο 58’ ωραία κούρσα του Αμανατίδη ο οποίος θα κάνει το σουτ με τον Λαμπρινουδάκη να αποκρούει σε υπερένταση. Για τα φτάσουμε στο 64’ όταν πάλι ο Αμανατίδης θα κάνει μια ωραία κούρσα θα βγάλει  στον κατάλληλο χρόνο καταπληκτική πάσα στον Ρουμελιώτη ο οποίος έκανε το 1-2.

Στο 68’ ο Ρουμελιώτης θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Φερσιζίδη αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 75’ ο Μπλιαζάκης θα κάνει μετά από φάση διαρκείας το 2-2 για την Νέα Αμισό και στο 80’ ο Πουλάς θα κάνει το 3-2, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ, με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ν. Αμισός (Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Φερσιζίδης(68’ Μπλιαζάκης), Κανταρτζής, Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου, Κεραμίδης (68’ Μπαϊρακτάρι) Θεοδωσιάδης, Πουλάς, Μουχτάρης(77’ Μπαντής), Αθανασιάδης (90’ Καρακασίδης)

Φωτολίβος(Σαρακασίδης): Πουλάς, Πολυζώνης(76΄Σοπελίδης), Ιωσηφίδης, Γκούζης(74’ Ζορμπίδης), Κοκοτσάκης,  Μπλιαζάκης(90’ Βεζυρίδης), Αμανατίδης, Χατζησαββίδης, Βασιλειάδης(90’Σουλα), Καγιάογλου, Ρουμελιώτης,  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *