ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Δόξα Βώλακα 0-2: Ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι παραμένουν μια ανάσα από το κυνήγι της κορυφής

Πραγματικά ασταμάτητη η ομάδα της Δόξας Βώλακα κέρδισε με σκορ 0-2 στη Νέα Αμισό τον τοπικό ΠΑΟΠ και με 31 βαθμούς παραμένει μια ανάσα από το κυνήγι της κορυφής.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Βώλακας υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Προσοτσάνη και αν καταφέρει και την κερδίσει κατακτά φυσικά και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Από την άλλη μεριά ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν ακυρώνει την πολύ καλή φετινή πορεία του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που με 25 βαθμούς βρίσκεται σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα ψάξει στα επόμενα παιχνίδια την άμεση ανάκαμψη της.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βώλακας είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι όμως με καλή αμυντική οργάνωση κρατούσαν το μηδέν στην άμυνα χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Παγκάκη πέρα από μια προσπάθεια του μέχρι πέρσι παίκτη του Βώλακα Τσιμισκίδη που του έφυγε το κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία.

Από την άλλη μεριά ο Βώλακας απειλούσε κυρίως από στημένα και μακρινά σουτ και οι δύο καλύτερες ευκαιρίες του ήταν σε σουτ του Καρπιτσάρη συρτό άουτ και καλό σουτ του Νίκου Στάικου επίσης άουτ.

Στο β’ μέρος ο Βώλακας μπήκε ακόμη πιο αποφασισμένος να φτάσει στη νίκη και μετά από ένα σουτ του Σταμπουλή Ηλία άουτ, βρήκε δύο γρήγορα γκολ και προηγήθηκε 0-2.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση αλλά πέρα από μια μεγάλη ευκαιρία με τον Θεοδωρίδη σε σουτ που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Παγκάκης δεν απείλησαν τον Βώλακα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 49’ ωραία αλλαγή παιχνιδιού του Σταμπουλή Ηλία δυνατό σουτ του Γιάννη Σίγγου και το 0-1 για τον Βώλακα.

Στο 56’ αδράνεια του Παπακωνσταντίνου, κλέβει την μπάλα έξυπνα ο Δράμπαλης και δίνει στον Μαλίκη που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι κάνει το 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Χαράλαμπο Αλβανίδη και Αναστάσιο Μπουλή.

Οι συνθέσεις τω δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Παγώνης, Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Χρυσοχοϊδης, Θεοδωρίδης, Πούλας, Τσιμισκίδης, Βασιλειάδης, Αθανασιάδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σουμπάκης, Κανταρτζής, Μπιαζάκης Δημήτρης, Θεοδοσιάδης, Ζαγιάκου.

Δόξα Βώλακα(Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Χαλκίδης, Μαρκόπουλος, Μποσκοψίου, Καρπιτσάρης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης, Στάικος Νίκος, Σταμπουλής Ηλίας, Μαλίκης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κασσός, Βασιλειάδης Αντώνης, Μουζενίτοβ Ηλίας, Παπαδημητρίου Π.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *