Πήραν το ντέρμπι οι Αμπελόκηποι, γκολ και θέαμα στον Ξηροπόταμο| Μεγάλο διπλό για Καλλίφυτο μέσα στον Αρκαδικό

Με την 2η αγωνιστική  συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα στον 1ο όμιλο στην Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 11 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 29 από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στα αποτελέσματα της ημέρας, γκολ και θέαμα στον Ξηροπόταμο εκεί που αρχικά οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς στο σκορ κεφάλι στο σκορ με τον Τανούση όμως στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με τον  Μουρατίδη και πριν βγει το ημίχρονο να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Μουρατίδη.

Στην επανάληψη ο Καστρινός βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Βεϊ για το 1-3. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και μείωσαν αρχικά και πάλι με τον Τανούση σημειώνοντας 2ο τέρμα στην αναμέτρηση και στο 67’ ο Λυκίδης έκανε το 3-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής τώρα οι Αμπελόκηποι φιλοξένησαν τον Αγ. Αθανάσιο, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν 4 βασικές απουσίες λόγο Covid-19. Χρυσός σκόρερ για τους Αμπελόκηπους ήταν ο Χατζηκυριάκου που με πέναλτι στο 22’ κατάφερε η ομάδα να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στο Καλαμπάκι σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να παίζουν με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω αποβολής του Διαμάντι, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλο διπλό για την Καλλίφυτο στην έδρα του Αρκαδικού με 1-3 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χριστοφορίδη οι φιλοξενούμενοι που πέτυχε 3 τέρματα και ήταν καθοριστικός στην νίκη της ομάδας του, για τον Αρκαδικό σκόραρε ο Σίμος Μελίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 3-3

Σκόρερ: 10′, 65′ Τανούσης, 67′ Λυκίδης / 37′Μουρατίδης, 45′ Μελικίδης, 62′Βέις

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1-0

Σκόρερ: 22′ Χατζηδημητρίου (πεν.)

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 0-0

Σκόρερ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 1-3

Σκόρερ: 70′ Μελίδης / 35′, 42′, 77′ Χριστοφορίδης

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(3η αγωνιστική)

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *