Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις παικτών για τη νέα χρονιά στην Καλλίφυτο: Θωμάς Ματρακούκας: Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα σπίτι μου

Μια ιδιαίτερα απαιτητική χρόνια ολοκληρώθηκε για τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου, με πολύ άγχος και εξασφάλιση της παραμονής στο τελευταίο παιχνίδι μπαράζ με αντίπαλο τον Άρη Μικροχωρίου στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.


Μια Καλλίφυτο, που ξεκίνησε πέρσι τον Σεπτέμβρη φανερά αποδυναμωμένη και όχι άδικα από πολλούς θεωρούνταν ως το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία με βαριές ήττες τις πρώτες αγωνιστικές.


Όλα άλλαξαν όμως τον Δεκέμβρη με την διοίκηση του Θεοδόση Σαχανίδη να ενδυναμώνει την ομάδα με την επιστροφή παικτών πρώτης γραμμής όπως οι Παρουτσής, Μαντάς, Παυλίδης που έδωσαν μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα.

Ο πανήψυλος Τσακιρίδης στο τέρμα έδωσες λύσεις, ενώ και η τετράδα στην άμυνα με Ματζιώρη, τον αγεραστο Νεοφυτίδη και τους Χαραλαμπίδη και κυρίως τον Παυλίδη βρήκε την ομοιογένεια που χρειαζόταν.


Μεσοεπιθετικά τον πρώτο λόγο είχαν οι Ασλανίδης Μιχάλης, Φερσιζίδης, Τσάκαλος, Σοφιανίδης, Μαντάς και Παρουτσής με αρκετά γκολ και τους πολύπειρους Χριστοφορίδη και Καραλίδη επίσης να δίνουν λύσεις.


Σαχανίδης και Χονδροπήδας βοήθησαν σε αρκετά παιχνίδια και έστω και με αυτό τον αγχωτικό τρόπο στην “άχαρη” διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της Καλλιφύτου κατάφερε να σωθεί.

Σημαντική συμβολή του Γιάννη Ιωαννίδη
Στην πορεία του Εθνικού Αστέρα σημαντική συμβολή είχε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος όμως δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα και οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά.

Θωμάς Ματρακούκας: Είμαι πολύ χαρούμενος που γύριζω σπίτι μου

Ένας παλιός γνώριμος αναλαμβάνει τα ηνία πλέον του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου.
Πρόκειται για τον Θωμά Ματρακούκα που τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής σε ομάδες του γειτονικού νομού της Καβάλας και πλέον επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.
Μιλώντας στη dramasport ο νέος προπονητής της ομάδα μας είπε:

“Η περιπλάνηση μου στα γήπεδα τής Καβάλας μού άφησε μια γλυκητητα στην καρδιά, μού έδωσε εμπειρίες και μού γνώρισε ανθρώπους πού έγιναν φίλοι μου …τα πέντε αυτά χρόνια ήταν δημιουργικά και παρά τις δυσκολίες πού συνάντησα μόνο καλά λόγια έχω να πώ για όλους τούς συνεργάτες μου και κυρίως τούς παίκτες πού έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό….όμως τα χιλιόμετρα ήταν πολλά και η κούραση προσθετικη, ήρθε λοιπόν ο καιρός να γυρίσω <<σπίτι μου>>….έτσι νιώθω μρ την καλλιφυτο και τούς ανθρώπους της….
Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις πού θα δώσουν την δυνατότητα στούς παίκτες να χαίρονται αυτό πού κάνουν και σιγά σιγά η ομάδα να αποκτήσει την παλιά δυναμική πού είχε, να γίνει δυναμική και αξιόπιστη και με την εικόνα της να μπορεί να εμπνέει σεβασμό στο φίλαθλο κοινό τής Δράμας…”

Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις παικτών
Μετά το κλείσιμο προπονητή, η διοίκηση Σαχανίδη προχώρησε στις ανανεώσεις παικτών για τη νέα χρονιά.
Ήδη ανακοινώθηκε από την ομάδα η εκ νέου συμφωνία με τον αγεραστο αριστερό Μπακ Νοντα Νεοφυτίδη, ενώ κανονικά στον Αστέρα συνεχίζουν και οι:Τσακιρίδης, Σοφιανίδης, Ασλανίδης Μιχάλης, Φερσιζίδης, Τσάκαλος, Χονδροπήδας και Σαχανίδης.
Ανοιχτό παραμένει ακόμη το ενδεχόμενο παραμονής του Στρατού Παρουτσή.
Υπάρχουν προτάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία και μόνο σε αυτή την περίπτωση ο Αστέρας θα τον παραχωρήσει, διαφορετικά αν μείνει στην Α’ κατηγορία θα γίνει ανανέωση με την αγαπημένη του ομάδα και για τη νέα χρονιά.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *