Ντέρμπι τετράδας Καλαμπάκι – Ξηροπόταμος: Δύσκολη έξοδος της Χωριστής στον Άγιο Αθανάσιο

Με την 13η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας στον πρώτο όμιλο με σημαντικά παιχνίδια στη μάχη της τετράδας.

Αναμφίβολα το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στο Καλαμπάκι με την ανεβασμένη Αθλητική Ένωση να υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου στη 2η θέση της βαθμολογίας ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου.Περιμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο ποιοτικών ομάδων που θέλουν τη νίκη, οι γηπεδούχοι για να μείνουν ζωντανοί στην διεκδίκηση της τετράδας, οι δε φιλοξενούμενοι για να εδραιωθούν στη 2η θέση.


Πολύ καλό ματς περιμένουμε να γίνει και στον Άγιο Αθανάσιο με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο να παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά να προλάβει την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας.Απέναντι του η μοναδική αήττητη ομάδα και στους 2 ομίλους του Ορφέα Χωριστής που πάει στο ματς λαβωμένη όμως από αρκετούς τραυματισμούς βασικών παικτών που προέκυψαν μετά το ντέρμπι με τους Αμπελόκηπους.


Κοντά στον Άγιο Αθανάσιο, το Δοξάτο με καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια φιλοξενεί την Α.Ε. Αμπελοκήπων με τους φιλοξενούμενους να είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. 


Τέλος στην Καλλίφυτο ο τοπικός Εθνικός Αστέρας που δυνάμωσε στις μεταγραφές του Γενάρη υποδέχεται τον ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια Καστρινό που καίγεται για τους βαθμούς στη μάχη της 4αδας.
Ρεπό στον όμιλο αυτή την αγωνιστική έχει ο Κεραυνός Αρκαδικού. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ


Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *