Νίκη ψυχολογίας για Ξηροπόταμο – Ήττα για τον Πανδραμαϊκό – Άνετες νίκες για Αμπελόκηπους, Βώλακα, Μικρόπολη και Ακρίτα

Μια εβδομάδα πριν την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 21, οι δραμινές ομάδες έδωσαν τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας τους. 

Σήμερα Σάββατο 05/09/2020 είχαμε 13 αναμετρήσεις εκεί που σημειώθηκαν 57 τέρματα και για μια ακόμη αγωνιστική είχαμε αρκετό ωραίο θέαμα.

Στο Καλαμπάκι η τοπική ένωση φιλοξένησε τον Ορφέα Χωριστής σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ νωρίς με τον Μπεζιργιάννη στο 15’, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Χωριστή ζευγάρωσε τα τέρματα της και στο 57’ ο Ζάχαρης θα κάνει το 0-2 για τον Ορφέα. 

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Γιάννη Τσεβρεντζή μόλις πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χαλάρωσε και αρχικά στο 77’ ο Γκλόγκερι μείωσε σε 1-2 και στο 80’ ο νεαρός Γιώργος Κωνσταντινίδης θα κάνει το τελικό 2-2. 

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Λάζαρος Μουρατίδης χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την ομάδα του Καλαμπακίου να επενδύει αρκετά και φέτος σε νεαρά παιδιά.

Νίκη ψυχολογίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για τον Ξηροπόταμο που κατάφερε και κέρδισε εκτός έδρας με ανατροπή την Πετρούσα με 1-2 και με αρκετές απουσίες με πιο βασική αυτή του Γιώργου Λουκά.

Η Πετρούσα μπήκε καλύτερα στο γήπεδο είχε ευκαιρίες και στο 35’ ο Καλέργης θα κάνει το 1-0 για την Δόξα που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

 Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος ανέβασε ρυθμούς και στο 70’ ο Κυριακίδης Χρήστος θα φέρει στο μάτς στα ίσια και στο 75’ ένας πρώην παίκτες της Πετρούσας ο Δημήτρης ο Άρμεν θα κάνει το τελικό 1-2, χαρίζοντας την άτυπη νίκη στην ομάδα του Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου.

Στο Νευροκόπι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο τοπικός Ακρίτας από τον Καστρινός, με πρωταγωνιστή τον Μουζενίτοβ η ομάδα του Στράτου Κονταξή κατάφερε και κέρδισε με 4-2.

Στο 13’ Μπάτζιος θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, στην συνέχεια ο Καστρινός θα ανεβάσει ρυθμούς και στο 19’ ο Μελικίδης θα κάνει το 1-1. Στο 26’ ο Καστρινός θα φέρει το ματς στα ίσια με τον Μουρατίδη κάνοντας το 1-2. Πρίν βγεί το ημίχρονο ο ταλαντούχος Ηλίας Μουζενίτοβ θα κάνει το 2-2 το οποίο  ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Νευροκόπι ήταν καλύτερο και στο 60’ ο Μουζενίτοβ θα κάνει το 3-2 και στο 77’ ο Μουζενίτοβ θα κάνει το τελικό 4-2 σημειώνοντας και χατ  – τρικ.

Στο απογευματινό φιλικό στον Αρκαδικό ο τοπικός Κεραυνός φιλοξένησε τον Βώλακα, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από από μια καλή εμφάνιση στο Παραλίμνιο. Ο Βώλακας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 10’ με τον Τάσο Παναγιώτου που σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι. Στο 20’ ο αδελφός του ο Φόρης Παναγιώτου θα κάνει το 0-2 το οποίο ήταν και στο σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Βώλακας μπήκε και πάλι καλύτερα και στο 48’ ο Σταμπουλής Ηλ. Θα κάνει το 0-3 και στο 75’ ο Ταουχτσόγλου θα κάνει το τελικό 0-4. Ο Βώλακας είχε και 5 δοκάρια στην αναμέτρηση με τους : Μαρίγκο, Σταμπουλή, Βασιλειάδη, Φόρη και Μαρκόπουλο.

Στον Άγ. Αθανάσιο η ομάδα του Κώστα Πελικπασίδη κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Γιώργου Λάλα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι. Στο 41’ τα Κύργια πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Νικολαϊδη το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τα Κύργια να έχουν ελαφρός τα ηνία του παιχνιδιού σημειώνοντας ένα ακόμα τέρμα τον Θεοδωρίδη για το τελικό 0-2.

Πρώτη νίκη έστω και άτυπη για την ομάδα του Ακρίτα Νέας Κρώμνης την νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Ακρίτα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο 5’ με πέναλτι του Καρατζιάς πήραν κεφάλι στο σκορ 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη για τον Ακρίτα σκόραραν στο 60’ ο Παπαδόπουλος με ωραίο πλασέ στην κίνηση και στο 75’ ο Κελαϊδόπουλος θα κάνει το τελικό 3-1.

Στην Νέα Αμισό η τοπική ομάδα  φιλοξένησε την Νίκη Χριστός, η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη έκανε ένα καλό παιχνίδι κερδίζοντας τελικά με γκολ πέναλτι του Αλαγκιοζίδη με 1-0.

Στο Δ. Κραχτίδης οι Α.Ε. Αμπελοκήπων φιλοξένησε τον Ορφέα Ελευθερούπολης σε ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη.

 Στο 20’ και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Ορφέας θα πάρει κεφάλι στο σκορ κάνοντας το 0-1.

Στην συνέχεια οι Αμπελόκηποι ανέβασαν ρυθμούς και στο 35’ θα ισοφαρίσουν με τον Χατζηκυριάκου κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι κέρδισαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους και στο 60’ ο Χατζηκυριάκου με ωραία ενέργεια θα κάνει το 2-0.

Στο 70’ μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Γιάννη Ιωαννίδη ο Αλέξης ο Σιδηρόπουλος θα κάνει το 3-1 και στο 85’ ο 15χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Μπεσίκας θα κάνει το τελικό 4-1 για την Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας ο Πανδραμαϊκός φιλοξένησε τον Μ.Α. Τρικάλων ομάδα που θα συμμετέχει στο 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής. Το παιχνίδι πήγε στην δύναμη αν και φιλικό και κόντρα στην ροη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Βλάχο. 

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός έδειξε  διάθεση να ισοφαρίσει το παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα και έχασα κάποιες ευκαιρίες να φέρει το μάτς στα ίσια, όμως στο 68’ ο Μουδούρογλου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι εκτελώντας το ο ίδιος κάνοντας το 1-1. 

Δέκα λεπτά αργότερα μετά από ωραία ενέργεια ο Κοσμίδης έκανε το τελικό 1-2.

Νέα ήττα για τον Εθν. Αστέρα Καλλιφύτου που άρχισε όμως σίγα – σιγά να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό. Η Μικρόπολη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο.

Στο  10 ο Καραγιαννίδης θα κάνει το 0-1 για την Δόξα, στο 19’ ο Βασιλειάδης θα κάνει το 0-2 με τον Γεωργουλίδη στο 35’ να κάνει το 0-3. Στο 38’ ο Καραγιαννίδης θα κάνει το 0-4 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Καλλίφυτος ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι και κατάφερε να βελτιώσει κάπως την εικόνα της.

 Στο 83’ ο Θρασύβουλος Πετρίδης θα κάνει το 1-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στον Νεροφράκτη η τοπική ομάδα φιλοξένησε το Μικροχώρι που φέτος θα είναι από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Β’ Κατηγορίας. Στο 70’ ο Λεϊλόγλου θα κάνει το 1-0, στο 85’ ο Μίλο θα κάνει το 1-1 και στο 88’ ο Λεϊλόγλου θα κάνει το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην Κ. Βρύση είχαμε γκολ και θέαμα για καθώς είχαμε συνολικά 11 τέρματα. Στο 15’ ο Μαυρουδής θα κάνει το 1-0 για την Κ. Βρύση, στο 28’ ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του και στο 30’ ο Θανάσης Δάφτσιος θα κάνει το 3-0. Η ομάδα του Λεωνίδη Βογιατζόγλου μείωσε στο 32’ για το 3-1.  Στο 38’ ο Γιώργος Μαυρουδής θα πετύχει δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το 4-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.  Στην επανάληψη, στ 55’ ο Μαυρουδής θα πετύχει 3ο προσωπικό τέρμα κάνοντας το 5-1, στο 73’ ο Κωνσταντινίδης θα πετύχει δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το 6-1.

Στην συνέχεια οι Μαυραετοί Δουμπέσα θα πετύχουν τρία τέρμα κάνοντας το 6-4 και στο 85’ ο Λόης Σαρηπαυλίδης θα κάνει το 7-4 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ωραίο παιχνίδι έγινε και στην Νέα Σεβάστεια εκεί που ο τοπικός Απόλλων φιλοξένησε την ομάδα του εφηβικού τμήματος της Νέας Αμισού.

Στο 7’ ο Καλτσίδης άνοιξε το σκορ για την Νέα Σεβάστεια κάνοντας το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Συμεωνίδης θα κάνει το 1-1 για την ομάδα με την Νέα Αμισό να παίρνει και κεφάλι στο σκορ με τον Χότζα στο 70. Στο 78’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Βρασκίδη.

Στο 87’ η Νέα Αμισός πήρε ξανά το προβάδισμα με τον νεαρό Χόντζα, ενώ στο 90’ ο Βρασκίδης θα κάνει το τελικό 3-3 για την Νέα Σεβάστεια.

Στεργιανός Στάϊκος

Καλαμπάκι – Χωριστή 2-2

(Γκλόγκερι 77, 80’ Κωνσταντινίδης /15’ Μπεζιργιάννης, 57’ Ζάχαρης)

Πετρούσα – Ξηροπόταμος 1-2

(35’ Καλέργης /70’ Κυριακίδης Χρ.,75’  Άρμεν )

Νευροκόπι – Καστρινός 4-2

(13’ Μπάτζιος, 45’-60’-77’ Μουζενίτοβ /19’Μελικίδης, 26’ Μουρατίδης)

Αρκαδικός – Βώλακας 0-4

(10’ Παναγιώτου Αναστ, 20’Παναγιώτου Φόρης, 48’ Σταμπουλής Ηλ., 75’ Ταουχτσόγλου)

Ακρίτας Ν. Κρώμνης –Ν. Μπάφρα 3-1

(5’ (Π)Καρατζιάς ,60’ Παπαδόπουλος,75’ Κελαϊδόπουλος)

Αγ. Αθανάσιος – Κύργια 0-2

(41’Νικολαϊδης, 69’ Θεοδωρίδης)

Νέα Αμισός – Νίκη Χριστός Σερρών 1-0

(50’ (Π)Αλαγκιοζίδης)

Πανδραμαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας  1-2

69’ (Π) Μουδούρογλου / 12’ Βλάχος, 79’ Κοσμίδης

Καλλίφυτος – Μικρόπολη 1-4

(83’Πετρίδης Θρασίβουλος /10’-38’Καραγιαννίδης Γ., 19’Βασιλειάδης ,35’Γεωργουλίδης,

Νεροφράκτης – Μικροχώρι 2-1

(70’-88’ Λεϊλόγλου /86’ Μίλο

Αμπελόκηποι – Ελευθερούπολη 4-1

(35’-60’Χατζηκυριάκου, 70’ Σιδηρόπουλος Αλ., 85’ Μπεσίκας/ 20’;  

Κ. Βρύση – Μαυραετοί Δουμπέσα 7-4

(15’- 38’ – 55’Μαυρουδής, 28’ Κωνσταντινίδης, 30’Δάφτσιος Αθ., 73’ Κωνσταντινίδης, 85’ Σαρηπαυλίδης /

Ν. Σεβάστεια – Νέα Αμισός Β 3-3

(7’ Καλτσίδης, 78’ – 90’ Βρασκίδης /55’ Συμεωνιδης ,70’-87’Χότζα) 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *