Νίκη τετράδας για το Καλαμπάκι με 1-0 στον Άγιο Αθανάσιο: Στην κορυφή οι Αμπελόκηποι κέρδισαν 2-1 τον Καστρινό: Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι Χωριστή – Ξηροπόταμος

Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου φαίνεται να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στην πρώτη 4αδα με τους Αμπελόκηπους, Καλαμπάκι, Χωριστή και Ξηροπόταμο να μοιάζουν τα φαβορί μια και ο Άγιος Αθανάσιος μετά την σημερινή του ήττα και με το δεδομένο ότι έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική, φαίνεται δύσκολο να προλάβει την 4αδα.

Στα παιχνίδια μας τώρα οι Αμπελόκηποι διατηρήθηκαν στην κορυφή κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Καστρινό που απώλεσε πλέον κάθε ελπίδα για την είσοδο του στην πρώτη τετράδα.

Σε αυτό το ματς είχαμε και το πιο γρήγορο γκολ της αγωνιστικής με τον Μπάμπη Καραγκιοζίδη να σκοράρει πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και τον Θανάση Κυσσίδη στο 20’ να κάνει το 2-0.

Ο Καστρινός προσπάθησε και κατάφερε να μειώσει το σκορ με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέις

Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στον Άγιο Αθανάσιο με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο να γνωρίζει τελικά οδυνηρή ήττα για την μάχη της 4αδας με σκορ 0-1 από το Καλαμπάκι.

Χρυσός σκόρερ για τους νικητές με γυριστή κεφαλιά ο Λεονταρίδης στο 10’, με τον Άγιο Αθανάσιο να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως να κάνει την πολύ μεγάλη φάση στην αντίπαλη εστία με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν άριστα στο αμυντικό κομμάτι.

Στο άλλο ντέρμπι του ομίλου Χωριστή και Ξηροπόταμος έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που βάση των άλλων αποτελεσμάτων ίσως ευνοεί και τους δύο και στο τέλος καταφέρουν και πάρουν το εισιτήριο των πλέιοφ και οι δύο ομάδες.

Στο 12’ με πέναλτι ο Κουμπρόγλου σκόραρε για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει στο 54’ για τους φιλοξενούμενους ο Κελεσίδης.

Τέλος το Δοξάτο επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα χτίζοντας και ψυχολογία για τα πλέιαουτ κερδίζοντας με δύο γκολ του Ηλία Κωνσταντινίδη στο 11’ και το 82’ με σκορ 2-0 τον αξιόμαχο Κεραυνό Αρκαδικού.

Ρεπό στον όμιλο αυτή την αγωνιστική είχε ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

1ος όμιλος

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 12′ (πεν) Κουμπρόγλου,/ 54′ Κελεσίδης

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 1′ Καραγκιοζίδης, 20’Κυσσίδης Θ,/70′ (πεν) Βέϊς

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 10′ Λεονταρίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 11′ – 82′ Κωνσταντινίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *