Νέα Αμισός – Πετρούσα 4-1: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΠ

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που έφτασε τους 9 βαθμούς κερδίζοντας με σκορ 4-1 την Δόξα Πετρούσας που έμεινε στους 5 πόντους.Η έκταση του σκορ δεν δείχνει ακριβώς την δυσκολία του ματς, με το σκορ να είναι στο 1-1 μέχρι το 61′. Αξιοσημείωτο ότι όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος όπου είχε τελείως διαφορετικό ρυθμό από το πρώτο.

Φάσεις αγώναΣτο 11′ μακρινό ξαφνικό σουτ του Αλαγκιοζίδη δύσκολα διώχνει σε κόρνερ ο Ιακωβίδης.
Στο 32′ προσπάθεια του Παπακωνσταντίνου συρτό σουτ άουτ.
Στο 41′ ωραία προσπάθεια του Αθανασιάδη και γύρισμα στην περιοχή σουτ του Παπακωνσταντίνου σωτηρία με τα πόδια θα κόψει την πορεία της μπάλας και θα μπλοκάρει ο Ιακωβίδης.

Στο 44′ σε καλή θέση ο Δροσίδης με τάκλιν το σουτ αποκρούει ο Λαμπρινουδάκης έτσι και αλλιώς χρεώνεται με επιθετικό φάουλ ο παίκτης της Πετρούσας.
Στο 46′ σε προσπάθεια του Ζαγιάκου η μπάλα στο χέρι του Ξενίδη. Πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Βυζυηνός και κάνει το 1-0.
Στο 51′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξενίδη και το 1-1.
Στο 53′ στην κόντρα σε καλή θέση πλασέ του Καλλέργη ελάχιστα άουτ.
Στο 61′ από κόρνερ κεφαλιά του Φερσιζίδη και το 2-1.


Στο 70′ σέντρα του Ξενίδη κεφάλια του Δροσίδη από κοντά άουτ.
Στο 77′ ωραία επίθεση από τη Νέα Αμισό σου του Σιλλού στο οριζόντιο δοκάρι στην εξέλιξη της φάσης ανατροπή του Αλαγκιοζίδη από τον Γιαγκούλα, το πέναλτι εκτελεί πάλι ο Βυζυηνός και κάνει το 3-1.


Στο 80′ έξυπνη κάθετη πάσα στον Στόικου Μάριο, θα περάσει τον Λαμπρινουδάκη σουτ στην κενή εστία πάνω στη γραμμή σωτηρία θα διώξει ο Φερσιζίδης.
Στο 94′ στην τελευταία φάση του ματς στην κόντρα ο Αλέκος Ζορμπίδης θα μπει στην περιοχή ωραίο τελείωμα δοκάρι και γκολ το 4-1.


Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν: Παυλίδης Θεόφιλος, Φερσιζίδης, Σιλλός και Αθανασιάδης και από τους φιλοξενούμενους Στόικου Γιώργος , Ξενίδης και Γάιδας.
Διαιτητής του αγώνα Ραβίκαλης Πέτρος με βοηθούς Αλέκο Παρασκευούδη και Αλβανίδη.
Νέα Αμισός(Γιώργος Πολυχρονίδης):Λαμπρινουδάκης, Λάσκαρης, Φερσιζίδης, Παυλίδης Θεόφιλος, Ζορμπίδης Φώτης, Σιλλός, Αθανασιάδης, Ζαγιάκου, Αλαγκιοζίδης, Βυζυηνός Κώστας, Παπακωνσταντίνου.Στο β μέρος έπαιξαν: Μπαϊρακτάρη, Δερβεντλής, Παυλίδης Στέφανος, Ζορμπίδης Αλέκος και Βυζυηνός Βασίλης.


Πετρούσα(Δημήτρης Κυριακίδης):Ιακωβίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Στόικου Γιώργος, Βόλακλης, Αυγητίδης, Καλέργης, Στόικου Μάριος, Γεωργιάδης, Γάιδας, Δροσίδης.

Στο β μέρος αγωνίστηκε ο Τσιαμούρας.

Δείτε Φωτογραφίες απο την αναμέτρηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *