Μιχάλης Κωνσταντινίδης: Ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα (Συνέντευξη)

Δύο λόγια για την νέα σου ομάδα την Α. Ε. Κ. Βρύσης;

Η Α.Ε. Κ. Βρύσης είναι μια ομάδα η οποία έχει καθιερωθεί στην Α’ ΕΠΣ Δράμα και απ’ ότι μπορεί να διακρίνει κάθε υγιείς φίλαθλος του Δραμινού ποδοσφαίρου γίνεται καλή δουλειά. Όταν βλέπεις ομάδες για αρκετό διάστημα να έχουν έναν κορμό και δύσκολα να θέλει να φύγει κάποιος παίκτης αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου!!!

 Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση της Κ.Βρυσης;

Αυτό που με έκανε να πάω στην Κ.Βρυση είναι ο φίλος μου ο Γιώργος Χατζηγεωργίου μέλος της διοίκησης και πολύ καλός φίλος μου.

  Ποια είναι η άποψη σου για το Λιοντάρι του Δραμινου ποδοσφαίρου Δημήτρη Βασιλειάδη, έπαιξε κάποιο ρόλο στην απόφαση σου;

Για το λιοντάρι εγώ δεν μπορώ να πω κάτι ποιος είναι κ τι έχει κάνει μιλούν οι πράξεις του κ ήτανε κ ένας λόγος επιπλέον να πάω εκεί λόγω το ότι ήτανε κοουτς

  Πες μας δύο λόγια για την πρώην σου ομάδα την Καλλιφύτο, πως βλέπεις τα πράγματα εκεί;

Για την Καλλιφύτο έχω να πω μόνο καλά λόγια αυτον τον ενάμιση χρόνο…ελπίζω να βρει τον δρόμο της κ να πάει εκεί που της αξίζει στα ψηλά στρώματα του δραμινου ποδοσφαίρου. Είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία το οποίο έχει προσφέρει αρκετά στο δραμινό ποδόσφαιρο, τροφοδοτώντας πολλές φορές τις μεγάλες ομάδες του νομού και όχι μόνο.

Προσωπικοί στόχοι για την φετινή χρονιά με την Α.Ε. Κ.Βρυσης

Υγεία να έχουμε εύχομαι και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας που συμβαδίζουν με τους δικούς μου.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *