Με υψηλούς στόχους και τη νέα χρονιά ο Ορφέας Χωριστής: Ηλίας Παντζαρίδης: Με χαρά δέχτηκα την πρόταση ανανέωσης με την ομάδα

Μια άκρως πετυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Ορφέα Χωριστής με την ομάδα να πετυχαίνει τον βασικό της στόχο για είσοδο στην πρώτη 4αδα των πλειοφ όπου παρουσίασε και ανταγωνιστικό πρόσωπο.


Μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ορφέας στην πρώτη φάση ήταν στη κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου κάνοντας ένα τρομερό σερί 8 νικών και τελικά ολοκλήρωσε την πρώτη φάση στη 2η θέση του πρώτου ομίλου με 32 βαθμούς, 32-14 τέρματα και συνολικά 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.
Στα πλέι-οφ λογικό ήταν η ομάδα λόγω κούρασης, μικρού ρόστερ και τραυματισμών να χάσει έδαφος, τερματίζοντας τελικά στη 5η θέση με 9 βαθμούς και απολογισμό 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 7-9.

Ανανέωσε ο Ηλίας Παντζαρίδης
Ο Ορφέας πέρσι το καλοκαίρι πήρε το ρίσκο και έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Ηλία Παντζαρίδη που έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής σε πάγκο ομάδας.
Το ταμείο που γίνεται στο τέλος της σαιζόν δικαιώνει αυτή την επιλογή της διοίκησης και για αυτό άμεσα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν κανονικά και τη νέα περίοδο.
Η dramasport επικοινώνησε με τον Ηλία Παντζαρίδη μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών και μας δήλωσε:

“Μετά απο την πρωτη χρονια στην Χωριστη που την θεωρουμε ως μια με θετικο προσημο, με χαρα δεχτηκα την προταση της ανανεωσης για να συνεργαστω και παλι με ανθρωπους, παικτες και διοικηση, που αγαπουν την ομαδα πολυ και θελουν με καθε τροπο να την βλεπουν να βελτιωνεται σε ολους τους τομεις.”

Οι πρώτες ανανεώσεις δείχνουν υψηλούς στόχους

Οι πρώτες ανανεώσεις της ομάδας δείχνουν πάντως ότι και τη νέα χρονιά ο Ορφέας θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.
Άλλωστε η διοίκηση με την παρουσία Παπάζογλου – Ουζούνη – Φανέλη φέτος και την συνεργασία με τον Δημήτρη Καρακατσιαννόπουλο που ήταν από την προηγούμενη χρονιά έχουν δημιουργήσει ένα ικανότατο διοικητικό σχήμα ικανό να φέρει πολύ ψηλά την ομάδα.
Άμεσα λοιπόν η διοίκηση ανακοίνωσε ότι και τη νέα χρονιά στην ομάδα θα αγωνίζονται οι Σάκης Αραμπατζής, Κώστας Παπαεμμανουήλ, Χρήστος Μελισσίδης και Παναγιώτης Τζιρίτης.

Πρώτη “βόμβα” με την απόκτηση Δούμπλατζη

Η πρώτη ηχηρή μεταγραφή για την ομάδα ακούει στην επιστροφή ενός δικού της παιδιού του Μιχάλη Δούμπλατζη.
Στα 30του χρόνια μετά από Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Προσοτσάνη, Αιολικό και μια άκρως πετυχημένη παρουσία στα γήπεδα της Καβάλας με την φανέλα Άρη Ακροποτάμου, Ηρακλή Καβάλας, Αετού Ορφανού και τα τελευταία χρόνια στη Θάσο με την φανέλα της Αναγέννησης Λιμεναρίων.
Πλέον επιστρέφει στα πάτρια εδάφη στον Ορφέα.
Επαφές γίνονται και με άλλους παίκτες και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η ομάδα βρίσκεται κοντά στον έμπειρο Γιώργο Μουχτάρη που δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *