Με υψηλούς στόχους και Λευτέρη Ροδίτη στον πάγκο τη νέα χρονιά ο Βώλακας: Αντώνης Δερμεντζής(πρόεδρος Βώλακα): Θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα

Μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια είναι η Δόξα Βώλακα.
Πέρσι τέτοια περίοδο η ομάδα είχε θέσει τις βάσεις για να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στην ΕΠΣ Δράμας με προπονητή τον Λευτέρη Ροδίτη και σημαντικές προσθήκες παικτών.
Η δημιουργία του Κ19 της Δόξας όμως έφερε την αποχώρηση του προπονητή και λίγο αργότερα τον δρόμο προς την μεγάλη ομάδα της Δόξας πήραν και οι Φόρης Παναγιώτου και Νίκος Στάικος παίκτες που πόνταρε πολύ η ομάδα στη βοήθεια τους.


Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια με προπονητή τον Χρήστο Αθανασιάδη και αρκετά ποιοτικό υλικό, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει τον μεγάλο στόχο που έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου.
Ο Βώλακας για τρίτη φορά στην ιστορία του έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Δράμας αποκλείοντας μάλιστα το μεγάλο φαβορί τον Πανδραμαικό στους 8 και με δύο νίκες στους 4 τον κάτοχο του τροπαίου την ομάδα των Αμπελοκήπων.


Έτσι στον τελικό έμοιαζαν ιδανικές οι συνθήκες να φτάσει η ομάδα στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, αυτό το βάρος όμως του μεγάλου πόθου για τον τίτλο, προφανώς άγχωσε την ομάδα που δεν βρέθηκε και στην καλύτερη μέρα της με αποτέλεσμα να ηττηθεί από το εξαιρετικό Καλαμπάκι με σκορ 1-0.

Στο πρωτάθλημα η Δόξα Βώλακα τερμάτισε στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου με απολογισμό 35 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 38-13.
Στα πλέι-οφ η ήττα στην πρεμιέρα με το Καλαμπάκι δυσκόλεψε την κατάσταση, η πορεία της ομάδας δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 5η θέση μαζί με τον Ορφέα Χωριστής με 9 βαθμούς και 12-9 τέρματα έχοντας μόλις 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Επιστροφή Λευτέρη Ροδίτη στον πάγκο της ομάδας
Η φετινή χρονιά για την ομάδα ουσιαστικά ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε πέρσι την ίδια περίοδο.


Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε άμεσα σε συμφωνία με τον Λευτέρη Ροδίτη που επιστρέφει στον πάγκο του Βώλακα, ενώ η διοίκηση ήδη έχει ανακοινώσει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας με μοναδική αποχώρηση του Παύλου Τσιμισκίδη που πήρε μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.
Πέρα από τις ανανεώσεις θα γίνουν τουλάχιστον 2 με 3 προσθήκες οπότε και τη νέα χρονιά ο Βώλακας αναμένεται να είναι από τις πρωταγψνίστριες ομάδες της κατηγορίας.

Αντώνης Δερμεντζής: Θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα

Την προσεχή Κυριακή έχουμε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Βώλακα.
Είναι δεδομένη η παραμονή του πετυχημένου στο έργο του Αντώνη Δερμεντζή στη θέση του προέδρου, ενώ γίνονται προσπάθειες από τον ίδιο να προσθέσει και νέα άτομα στο συμβούλιο με διάθεση να προσφέρουν.

Μιλώντας στο dramasport ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στη χρονιά που ολοκληρώθηκε και τη συνεργασία με τον Χρήστο Αθανασιάδη, στο σκεπτικό της πρόσληψης Ροδίτη και το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά η ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα μας είπε:

“Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή μας πλέον Χρήστο Αθανασιάδη για την πολύ πετυχημένη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας και την άριστη συνεργασία που είχαμε.
Από εκεί και πέρα σαν διοίκηση κάναμε πράξη την επιθυμία όλων στον Βώλακα για επιστροφή του Λευτέρη Ροδίτη στην ομάδα για να συνεχίσει το έργο που αφήσαμε πέρσι.
Έχουμε έρθει σε συμφωνία με όλους τους περσινούς παίκτες της ομάδας εκτός του Τσιμισκίδη που για προσωπικούς λόγους ζήτησε μεταγραφή και φυσικά το κάναμε αποδεκτό.
Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ποιοτικές προσθήκες στο ήδη υπάρχον πολύ καλό υλικό της ομάδας με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε και τη νέα χρονιά.”

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *