Με ενισχυμένο ρόστερ οι Φίλιπποι Δοξάτου τη νέα χρονιά – Στράτος Κονταξής: Στόχος μας να τερματίσουμε στην πρώτη 8αδα

Μια αρκετά δύσκολη χρονιά για τους Φιλίππους Δοξάτου ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.


Με συγκεκριμένη φιλοσοφία η διοίκηση της ομάδας έδωσε βάση στα παιδιά της περιοχής από το Δοξάτο, ουσιαστικά χωρίς καμία μεταγραφή και κατάφερε η αλήθεια είναι με μεγάλη πίεση και άγχος στο τέλος να πετύχει τον βασικό στόχο που ήταν η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.


Το Δοξάτο συμμετείχε στον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας όπου τερμάτισε στην 7η θέση με 13 βαθμούς.
Είχαμε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Στρατό Κονταξή να αντικαθιστά τον Τάσο Λευκόπουλο.
Ο απολογισμός στην πρώτη φάση για το Δοξάτο ήταν μόλις 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες με τέρματα 18-32.
Τελείως διαφορετική η εικόνα της ομάδας όμως στα πλέιαουτ.

Το Δοξάτο εξασφάλισε την παραμονή του έχοντας την καλύτερη άμυνα σε 10 παιχνίδια με μόλις 7 γκολ παθητικό, έχοντας πετύχει 16 γκολ με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ημέρα συγκέντρωσε 21 βαθμούς πέτυχε τον στόχο της άνετης παραμονής.

Επιστροφή Ζάχαρη και ενίσχυση της ομάδας


Το Δοξάτο δεν θέλει να γνωρίσει παρόμοια δύσκολη χρονιά, γι’ αυτό και η διοίκηση ήδη προχώρησε άμεσα στο σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρώτη πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα ήταν η επιστροφή ενός δικού της παιδιού του έμπειρου αμυντικού μέσου Μάριου Ζάχαρη όπου μετά από μια πετυχημένη περίοδο σε Νέα Αμισό και Χωριστή επιστρέφει στα πάτρια εδάφη.
Μαζί του γυρίζει και ο επίσης έμπειρος Βασιλακάκης για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν και δύο με τρεις ακόμη ενισχύσεις για τους Φιλίππους.

Παραμονή Κονταξή στον πάγκο της ομαδας

Διακαής πόθος της διοίκησης του Δοξάτου ήταν η παραμονή του Στρατού Κονταξή στην ομάδα μετά την πολύ καλή χρονιά που είχε.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έτσι ο κ. Κονταξής θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα.
Μιλώντας στη dramasport o προπονητής της ομάδας μας είπε:
“Πάντα δένομαι αρκετά συναισθηματικά με την ομάδα και τους παίκτες στην οποία είμαι προπονητής.
Έτσι αν και είχα αρκετές προτάσεις, μέχρι τελευταία, δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω και για την επόμενη χρονιά με την διοίκηση του Δοξάτου.
Στο μικρό διάστημα των τριών μηνών, αν και είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς με χειρουργεία βασικών παικτών, με μικρό ρουτερ καταφέραμε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και καταφέραμε να έχουμε την καλύτερη άμυνα τον πλέι άουτ με μόλις μία ήττα σε 10 ματς.
Στόχος μου είναι να ανεβάσω παιδιά από την Ακαδημία, να κάνουμε 2-3 προσθήκες και πέρα από την αμυντική λειτουργία που βελτιώσαμε να βελτιώσουμε και την επιθετική και να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη 8αδα.
Νιώθω παρά πολύ ικανοποιημένος για το υπέροχο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μεταξύ διοίκησης-ποδοσφαιριστών-προπονητή.
Τέλος να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *