Μακεδονικός Αλιστράτης: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Μανώλης Κοκοτσάκης με πικρία

Ο Μανώλης Κοκοτσάκης ανακοίνωσε μέσα απο τα social media την αποχώρηση του απο τον Μακεδονικό Αλιστράτης, δείτε τι έγραψε:

Ήρθε λοιπόν η ώρα πρόωρα και διαφορετικά από όπως το φανταζομουν να αφήσω πίσω ένα μεγάλο κεφάλαιο για μένα, αυτό του Μακεδονικού.
Από την περσινή χρονιά όμως που η ομάδα κατάφερε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μέχρι και σήμερα ήμουν αυτός που δεχόταν πάντα την κριτική για όλα τα προβλήματα της ομάδας.
Όταν όμως σε κάτι δίνεις πραγματικά την ψυχή σου και είσαι εκεί για ότι κι αν χρειαστεί η ομάδα 365 μέρες το χρόνο ζητάς όχι το μπράβο αλλά τουλάχιστον το σεβασμό για την προσφορά σου κάτι που εγώ δεν έλαβα ποτέ από κανέναν σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα το αντίθετο.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου που είναι στα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα ότι καλύτερο έχω γνωρίσει ένας πραγματικός κύριος με ήθος και αρχές που κοσμεί τα γήπεδα με την παρουσία του.
Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που λατρεύω θα συνεχίσω να προσπαθώ και να προπονούμαι καθημερινά ελπίζοντας τη νέα χρονιά να είμαι κάπου που τουλάχιστον θα εκτιμήσουν το πάθος μου και την αφοσίωση μου γι’αυτό που κάνω, κάπου που θα ασχολούμαι μόνο με το άθλημα και δε θα είμαι συνεχώς στη θέση αυτού που απολογείται για όλα τα στραβά.
Υ.Γ. Ο κακός της υπόθεσης έφυγε τώρα μπορείτε να κάνετε την ομάδα πρότυπο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *