Μακεδονικός Αλιστράτης – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 0-1

Μεγάλη νίκη στο εξάποντο παραμονής για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με 1-0 στην Αλιστράτη με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 30’ λόγω αποβολής του Τριανταφυλλίδη, με σωστή προσέγγιση του ματς έκλεισαν τους χώρους και χτύπησαν στις αντεπιθέσεις φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Μακεδονικός φάνηκε ασύνδετος στον αγωνιστικό χώρο κάτι που είναι απολύτως λογικό μια και μιλάμε για μια τελείως καινούργια ομάδα μετά τις αποχωρήσεις πολλών παικτών τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

Η φάση του ματς έγινε στο 69’ με τον 15χρονο τερματοφύλακα του Νευροκοπίου Ωραιόπουλο να αποκρούει σωτήρια σουτ του Υψηλού και ένα λεπτό μετά ο Χρήστος Γιάντσιος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ανέτρεψε τον Τολμαϊδη.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Χατζηλαζαρίδης που σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βαγγέλης Χασιώτης με βοηθούς Τάλιου Σταυρούλα και Κορμούλη Θεοφάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Κώστας Καραμπατζάκης):

Αντωνιάδης Νίκος, Πολυζώνης, Γιάντσιος Χρήστος, Γιάντσιος Πασχάλης, Χατζηπουργάνης, Ζορμπίδης, Γιάντσιος Γιώργος, Αντωνιάδης Θεοφύλακτος, Θεοφανίδης, Μουχτάρης, Τοπαλίδης(3’ Κοκοτσάκης Μανώλης).

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Υψηλός, Λέσι, Μαλές.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Τάκης Στάμογλου):

Ωραιόπουλος, Αμπατζίδης, Τριανταφυλλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Μιχαηλίδης, Ζηρινίδης, Σέγκος Θανάσης, Σέγκος Κώστας, Σωτηρόπουλος, Τολμαϊδης, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κεσόπουλος, Εξουζίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *