Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 3-1: Επιστροφή στις νίκες με πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους

Μετά από καιρό ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας στο γήπεδο του την πολύ καλή ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου με σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πίεσαν τον αντίπαλο και έχοντας σε πολύ καλή μέρα την επιθετική τους γραμμή κατάφεραν στο πρώτο μισάωρο να προηγηθούν με 2-0.

Η Καλλίφυτος άρχισε να ανεβαίνει μετά το 35’ και έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Φουρουντζή για να μπει άμεσα ξανά στην διεκδίκηση του  θετικού αποτελέσματος.

Άλλη εικόνα αγώνα είδαμε στο β’ μέρος. Η Καλλίφυτος ήταν καλύτερη, πίεσε και είχε κλασσικές ευκαιρίες με τον Παρουτσή για να μειώσει το σκορ.

Αντί αυτού όμως 10 λεπτά πριν το φινάλε μια έμπνευση του Πάνου με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής έφερε το 3-0.

Η Καλλίφυτος μείωσε στο 90’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Παρουτσή και ένα λεπτό μετά είχε μεγάλη ευκαιρία όπως ακριβώς και με τον Βώλακα την προηγούμενη εβδομάδα να μειώσει σε 3-2.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 14’ καταπληκτική μακρινή μπαλιά του Πάνου και ο Τανουσι με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία θα κάνει το 1-0.

Στο 32’ πίεση του Τανούσι που θα κλέψει την μπάλα από λάθος διώξιμο του Χαραλαμπίδη και με σουτ στην ίδια γωνία θα κάνει το 2-0.

Στο 80’ καταπληκτικό σκάψιμο της μπάλας του Πάνου και το 3-0 για τον Ξηροπόταμο.

Στο 90’ φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παρουτσή και το 3-1 για την Καλλίφυτο.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Καλοσίδης Άνθιμος με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Μπουλής Αναστάσιος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου(Αντώνης Παπάζης): Ζιάκας, Πάππος, Κελεσίδης, Καρασαββίδης Άρης, Καλαϊδόπουλος, Καρασαββίδης Χάρης, Κιοσσές, Τοτκαμκτσής, Τανούσι, Πάνος, Εξουζίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Δημίου Τάσος, Καμίδης, Κούνιος, Μαυρουδής.

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου(Θωμάς Ματρακούκας): Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Σαχανίδης, Σεμπελίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Παπαδόπουλος, Φερσιζίδης, Φουρουντζής, Ασλανίδης, Παρουτσής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μαντάς, Σοφιανίδης, Χατζηεφραιμίδης, Καλπάκης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *