Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Δόξα Βώλακα 0-0: Κατέθεσε ψυχή ο Βώλακας αλλά βρήκε αντίσταση από τον άψογα οργανωμένο μεσοαμυντικά Μέγα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Λευκή ισοπαλία σε παιχνίδι λεπτομερειών είχαμε στον Άγιο Αθανάσιο μεταξύ του τοπικού Μέγα και της Δόξας Βώλακα.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ικανοποιεί τους φιλοξενούμενους που ήθελαν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της Προσοτσάνης να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα

Όπως γράφουμε και στον τίτλο όμως ο Βώλακας βρήκε αντίσταση από τον εξαιρετικό μεσοαμυντικά Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου, όπου αν εξαιρέσει κανείς την μεγάλη φάση με τον Γιάννη Σίγγο που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ(φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ), δεν έκανε ο Βώλακας άλλη κλασσική ευκαιρία.

Από την άλλη μεριά δεν απειλήθηκε κιόλας από ένα ποιοτικό σε άλλα παιχνίδια Άγιο Αθανάσιο που αυτή την φορά όμως προσέγγισε με αμυντική τακτική το παιχνίδι, δίνοντας ολοκληρωτικά την κατοχή της μπάλας στον αντίπαλο και προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα κάτι που δεν το κατάφερε, αφού ουσιαστικά δεν είχε τελική στην αντίπαλη εστία.

Σίγουρα και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων σε ένα παιχνίδι πάντως πραγματικό ντέρμπι, με υψηλή ένταση που το ευχαριστήθηκαν και κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Βώλακας παρότι δεν είχε ευκαιρίες το ζήτησε το ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με τον Λευτέρη Ροδίτη στο τέλος να παίζει με Αντώνη Βασιλειάδη, Τσαμπάζη, Γιάννη Σίγγο και Στάικο στην επίθεση!!

Πρώτος παίκτης του ματς ο Νίκος Στάικος

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες τελικές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες αναμφίβολα οι αμυντικοί είχαν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι με την απόδοση τους.

Στον Βώλακα ΜΑΚΡΑΝ ο καλύτερος παίκτης του ματς ήταν ο 2ος σκόρερ της ομάδας Νίκος Στάικος.

Ένας ποδοσφαιριστής που παίζει παντού, είναι ο 2ος σκόρερ της ομάδας και λόγω της απουσίας Κασσού και Χαλκίδη επιστρατεύτηκε στο κέντρο της άμυνας από σέντερ φορ που είναι η κανονική του θέση και ήταν αλάνθαστος.

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων για τον Βώλακα ο αριστερός μπακ Καρπιτσάρης και ο ακούραστος αμυντικός μέσος Μίλτος Βασιλειάδης.

Ο Βώλακας που προερχόταν από ένα πολύ απαιτητικό ματς με την Προσοτσάνη για το κύπελλο και στο τελευταίο 10λεπτό αυτή η κούραση φάνηκε με τους παίκτες να καταθέτουν ψυχή αλλά το σώμα πολλές φορές να μην ακολουθεί.

Απροσπέλαστος αμυντικά ο Μέγας

Τον έχουμε συνηθίσει να παίζει σε όλα τα παιχνίδια του ανοιχτά και επιθετικά, να βάζει και να δέχεται γκολ.

Ανάλογα με τον αντίπαλο προσαρμοζόμαστε είπε στη συνέντευξη τύπου ο Μπάμπης Ζεκερίδης και αυτή την φορά προσέγγισε καθαρά μεσοαμυντικά το ματς και η ομάδα του πήρε άριστα.

Ο Γιώργος Καραγιαννίδης δεν χρειάστηκε να παρέμβει στο τέρμα και όποτε έγινε ήταν σταθερός, κορυφαίος όλων στο ματς όμως ήταν ο κεντρικός αμυντικός Κοσμάς Παπαδόπουλος που έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα με πολύ καλές τοποθετήσεις.

Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ Δημήτρη Σκάρογλου και τον αμυντικό μέσο Στεργιανό, ενώ για ΄ένα ακόμη παιχνίδι παρότι έπαιζε τραυματίας στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων ο Γιώργος Παπαζώτος.

Φάσεις αγώνα

Στο 11’ καλή προσπάθεια για τον Βώλακα τελικός αποδέκτης ο Μουζενίτοβ το σουτ μπλοκάρει ο Καραγιαννίδης.

Στο 38’ σε καλή θέση από πλάγια ο Μαλίκης καλό σουτ βρίσκει στα σώματα και βγαίνει κόρνερ η μπάλα.

Στο 55’ ωραίο παράλληλο γύρισμα του Μουζενίτοβ κανείς στην περιοχή απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Στο 66’ μακρινό καλό σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου σε ετοιμότητα ο Παγκάκης μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 67’ η μεγάλη φάση του ματς με τον Σίγγο να κερδίζει την μπάλα και με εξουδετερωμένο τον Καραγιαννίδη σε κενή εστία κάνει σουτ άουτ. Ο Άγιος διαμαρτυρήθηκε σε αυτή την φάση για επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε.

Στο 90’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Βασιλειάδη άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Άγγελο Ζήρδα και Παρασκευά Αντωνίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης Γιώργος, Τουμαντζίδης Δημήτρης(49’ λ. τ. Σουβλέρης), Σκάρογλου, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Παπαδόπουλος Νίκος, Μπαμπασαλί, Κωνσταντινίδης Μιχάλης(57’ Τουμαντζίδης Ανέστης), Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(71’ Μουρζίδης).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Μαρκόπουλος(86’ Δράμπαλης Γιώργος), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Στάικος, Βασιλειάδης Μίλτος, Παπαδημητρίου Θόδωρος(46’ Σίγγος Γιάννης), Δράμπαλης Κώστας, Μουζενίτοβ(64’ Βασιλειάδης Αντώνης), Σταμπουλής Ηλίας(77’ Τσαμπάζης), Μαλίκης(86’ Παπαδημητρίου Παναγιώτης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *