Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Δόξα Πετρούσας 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου – Δόξα Πετρούσας σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν εδώ και αρκετές αγωνιστικές άνεση στη βαθμολογία και να παίζουν χωρίς άγχος και σκοπιμότητες.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Μέγας ανέβηκε στους 41 βαθμούς παραμένοντας στην 6η θέση, ενώ η Πετρούσα με τους35 βαθμούς που έχει είναι στην 10η θέση.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο ημίχρονο έγινε πολύ μέτριο ματς με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να λείπουν οι μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Καλύτερο ρυθμό είχαμε στο β’ μέρος με τους γηπεδούχους στο 70’ να προηγούνται με τον Σουβλέρη να κάνει μακρινή μπαλιά και τον Κοντρόπουλο να παρεμβαίνει μεταξύ στόπερ και τερματοφύλακα της Πετρούσας και με ωραίο σουτ να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Η Πετρούσα αντέδρασε άμεσα και στο 77’ από ωραία σέντρα του Λάζαρου Ξενίδη από αριστερά ο Μιχαλάκης με πολύ δυνατή καρφωτή κεφαλιά στην απέναντι γωνία ισοφάρισε σε 1-1.

Μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ξενίδη είχε η Πετρούσα να κάνει το 1-2 αλλά το κοντινό σουτ μπλόκαρε ο Καραγιαννίδης και μια καλή στιγμή για τον Άγιο Αθανάσιο με προσπάθεια του Νίκου Παπαδόπουλου και σουτ στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Λευκόπουλο Πέτρο και Ανανιάδη Ισαάκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Καραγιαννίδης Γιώργος, Μπόζιος(46’ Παπαδόπουλος Νίκος), Σουβλέρης(72’ Δημητριάδης), Καραγιαννίδης Δήμος, Μουρζίδης, Στεργιανός, Μπαμπασαλή, Τουμαντζίδης Ανέστης(46’ Κωνσταντινίδης Μιχάλης), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(83’ Μαυρίδης).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Μιχαηλίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Μιχαλάκης, Χατζησαββίδης, Γάιδας, Αντωνιάδης(51’ Κύρτσης), Παναγιώτου.

Δ.ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *